F TRAILER: REC 2, SKATELAND, MR. NICE, LOST BOYS: THE THIRST - FilmBoy TRAILER: REC 2, SKATELAND, MR. NICE, LOST BOYS: THE THIRST - FilmBoy
  • Latest News

    TRAILER: REC 2, SKATELAND, MR. NICE, LOST BOYS: THE THIRST

    Την εβδομάδα που πέρασε τα trailer είχαν τη τιμητική τους αφού οι εταιρείες νιώθοντας ενοχές λόγω Sex And The City 2 είπαν να μας υπενθυμίσουν ότι διαθέτουν και πραγματικές ταινίες. 

    Είδατε λοιπόν το 1ο trailer του The Last Exorcism του Daniel Stamm υπό την επίβλεψη του Eli Roth, τη κομεντί Morning Glory με τη γλυκιά Rachel McAdams και τον Harrison Ford, το 2ο trailer του Jonah Hex με τη Megan Fox, άλλη μια κομεντί με τη Katherine Heigl με τίτλο Life As We Know It, το trailer – έκπληξη του επερχόμενου και ξεχασμένου Shanghai με τον John Cusack και το νέο trailer – κούραση του Knight And Day. 

    Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ. 

    Στη συνέχεια δείτε ολοκαίνουργια trailer από το Rec 2 που βγαίνει επιτέλους στις αμερικάνικες αίθουσες, το νεανικό δράμα Skateland, το βαμπιρικο sequel Lost Boys: The Thirst και το Βρετανικό Mr. Nice.  


    Δε ξέρω τι νόημα έχει να σας ενημερώσω ότι βγήκε καινούργιο trailer για το Rec 2 ενόψει της αμερικάνικης πρεμιέρας της ταινίας στις 9 Ιουλίου, αφού όλοι μας το έχουμε δει. 

    Να υπενθυμίσω απλά ότι στην Αμερική δεν είδαν ποτέ το 1ο Rec (!) και εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε δει ακόμα το Rec 2!! 

    Εσείς εκεί στις εταιρείες διανομής...μας σπρώχνετε όλους στη παρανομία! 

    Βοηθάει να σας πω ότι το νέο trailer είναι και το καλύτερο από όσα έχουμε δει ως τώρα;




    Το Skateland είναι μια από τις 16 ταινίες που επιλέχθηκαν για το δραματικό διαγωνιστικό του φετινού Sundance, από 1.058 συμμετοχές αν αυτό λέει κάτι. 

    Είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Anthony Burns και πρωταγωνιστεί η ακαταμάχητη Ashley Greene μαζί με τον Shiloh Fernandez τον οποίο δε θα τον ξέρετε εκτός κι αν βλέπετε δεύτερα αμερικάνικα σίριαλ. 

    Είναι μια δραματική ιστορία ενός 19χρονου που ...’that’s not his life!’
    Κλισέ. 


    Σας είχα δείξει το επίσημο poster το Μάρτιο και πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το 1ο trailer.
    Ρίξτε μια ματιά, φαίνεται καλούτσικο.




    Δε ξέρω αν πετύχατε το The Lost Boys του 1987, τη ταινία του Joel Schumacher όπου τα βαμπίρ ήταν μόδα και κάνανε ολονύχτια πάρτι και μάζευαν τις καλύτερες γκόμενες.
    Εγώ όχι. 


    Μαθαίνω ότι το sequel Lost Boys: The Tribe το 2008 πήγε κατευθείαν στα DVD-άδικα και το καταριούνται όλοι, ενώ το νέο Lost Boys: The Thirst από το trailer που μόλις κυκλοφόρησε η Warner Bros. φαίνεται, λέει, αντάξιο του 1ου. 

    Οκ, καλό φαίνεται αλλά ...μη τρελαίνεστε κιόλας.




    Το IGN έβγαλε στη κυκλοφορία το 1ο trailer του Mr. Nice, της βρετανικής περιπέτειας του Bernard Rose, βασισμένο στη ζωή ενός από τους μεγαλύτερους Βρετανους εμπόρους ναρκωτικών και ενός από τους Most Wanted της Βρετανικής αστυνομίας. 

    Στο 1ο ρόλο ο Rhys Ifans (ναι, αυτός που παίζει όλο τον άπλυτο και άξεστο Βρετανό) μαζί με την Εθνική Πίπα της Αμερικής Chloe Sevigny (αν δε ξέρεις πως πήρε αυτό το τίτλο, νοίκιασε το The Brown Bunny), σε ένα trailer που δείχνει να προσπαθεί να μας κάνει να γελάσουμε.

    ...Άντε καλά.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TRAILER: REC 2, SKATELAND, MR. NICE, LOST BOYS: THE THIRST Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top