F ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ RIDLEY SCOTT; - FilmBoy ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ RIDLEY SCOTT; - FilmBoy
  • Latest News

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ RIDLEY SCOTT;

    Άλλος ένας τρόπος να σας δείξουμε ότι θέλουμε τη ενεργή συμμετοχή σας σε αυτό το blog – αν και με τις επισκέψεις και τα σχόλια σας μας το δείχνετε καθημερινά – είναι τα polls της εβδομάδας. 

    Κάθε Σάββατο θα ξεκινάει μια ψηφοφορία με θέματα που αφορούν το σινεμά, ερωτήσεις σχετικά επίκαιρες, αλλά όχι τα κλισέ όπως ‘τι ταινία θα δω’ (...η οποία παρεμπιπτόντως φιγουράρει σχεδόν σε όλα τα ελληνικά blog/site!). 

    Με αφορμή την είδηση για τα 2 prequel του Alien που ετοιμάζει ο μεγάλος Ridley Scott, θυμηθήκαμε ότι ο τύπος έχει βάλει τη σκηνοθετική του υπογραφή σε κάποια από τα σπουδαιότερα φιλμ τα τελευταία 30 χρόνια (ξεκινώντας φυσικά από το Alien το 1979 και φτάνοντας στο τελευταίο Body of Lies το 2008), έχει πάρει 3 Υποψηφιότητες για Όσκαρ Σκηνοθεσίας (Thelma & Louise-1991, Gladiator-2000, Black Hawk Down-2001) και γενικά έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του κινηματογράφου. 

    Ποιο από όλα όμως είναι το αγαπημένο σας; 

    Η απάντηση θα δοθεί από εσάς (...κι εμάς) και θα τη μάθουμε όλοι μαζί τη Παρασκευή το βράδυ όταν θα τελειώσει η ψηφοφορία. 

    Μέχρι τότε όμως, θα θέλαμε πολύ να αφήνετε τα σχόλια σας για το τι ψηφίσατε και γιατί, προτάσεις για επόμενες ψηφοφορίες αλλά και τις δικές σας κρίσεις και γνώμες (ή έστω ένα απλό γεια), μιας και σε αντίθεση με άλλα κινηματογραφικά site, εδώ η γνώμη σας έχει την ίδια αξία με τις δικές μας.

    *Εκτος απο το ποστ παρακατω, η ψηφοφορια θα βρισκεται για ολοκληρη την εβδομαδα δεξια στη sidebar του blog.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ RIDLEY SCOTT; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top