F Matt Damon & Emily Blunt στο trailer του Adjustment Bureau (Οι Ρυθμιστές) - FilmBoy Matt Damon & Emily Blunt στο trailer του Adjustment Bureau (Οι Ρυθμιστές) - FilmBoy
  • Latest News

    Matt Damon & Emily Blunt στο trailer του Adjustment Bureau (Οι Ρυθμιστές)

    Όταν ακούτε ότι το σενάριο μιας ταινίας έχει γράψει ο Philip K.Dick, ξέρετε ακριβώς τι να περιμένετε απλά και μόνο κοιτώντας τις προηγούμενες δουλειές του:
    Next, Minority Report, Total Recall, Blade Runner...
    να συνεχίσω; 


    Το νέο θρίλερ του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη George Nolfi σε σενάριο Philip K.Dick είναι, όπως θα το φανταστήκατε, κάτι μεταξύ sci fi στιλ The Box και μια αίσθηση ...Inception, με πολιτικές αναφορές και ηθικά διλήμματα. 

    Το στόρι μιλάει για έναν πολιτικό (Matt Damon) που συναντά μια όμορφη κοπέλα (Emily Blunt) αλλά και ένα μυστήριο γκρουπ από τύπους με καπέλα που του απαγορεύουν να τη ξανασυναντήσει για να μην αλλάξει το πεπρωμένο τους! 

    Από το trailer φαίνεται περισσότερο μεταφυσικό δράμα / love story με βάση τις ερμηνείες και όχι τα εφε, γι’αυτό και μεταφέρθηκε για το Σεπτέμβρη από τη μέση του καλοκαιριού όπου ήταν αρχικά προγραμματισμένο, εποχή που είναι περισσότερο για action teen movies.

    Update: Στην Ελλαδα απο την UIP στις 3 Μαρτίου 2011 

    To 1ο trailer του The Adjustment Bureau βγήκε χθες στο Yahoo και μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια. 



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Matt Damon & Emily Blunt στο trailer του Adjustment Bureau (Οι Ρυθμιστές) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top