F TRAILER: SPLICE, MCGRUBER, STEP UP 3D, THE HUMAN CENTIPEDE - FilmBoy TRAILER: SPLICE, MCGRUBER, STEP UP 3D, THE HUMAN CENTIPEDE - FilmBoy
  • Latest News

    TRAILER: SPLICE, MCGRUBER, STEP UP 3D, THE HUMAN CENTIPEDE

    Έγινε ένας πραγματικός χαμός από πρεμιέρες trailer αυτή την εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ποιο να σας πρωτοπρολαβω. 

    Από την αρχή της εβδομάδας είδατε το νέο trailer του Knight and Day με τον Tom Cruise και τη Cameron Diaz, το πρωτο trailer του 6ου μέρους της σειράς του George Romero, Survival of the Dead, το Salt της Angelina Jolie, το The Expendables του Sylvester Stallone, το 2ο trailer του A-Team και χθες, σχεδόν πρώτοι το πρωτο ΓΑΜΑΤΟ trailer του Resident Evil: Afterlife. 

    Αλλά δεν τελειώσαμε!
     

    Παρακάτω, θα δείτε το 1ο trailer του πολυαναμενόμενου εδώ και καιρό Splice, ένα 2ο trailer από τη κωμική περιπέτεια McGruber, το χορευτικό trailer από το Step Up 3-D, το 1ο trailer από την κομεντί Solitary Man με τον Michael Douglas και, τέλος, ένα τρομαχτικό trailer από μια εξωφρενική ταινία με τίτλο The Human Centipede. 

    Όλα αυτά στη συνέχεια. 




    Δε φαντάζεστε πόσο καιρό περιμένω κάποιο νέο από το Splice του Vincenzo Natali!
     

    Το θρίλερ επ. Φαντασίας περίμενε πάνω από χρόνο για να βρει διανομή μέχρι το φετινό Sundance, όπου επιτέλους η Warner Bros έκανε γνωστό ότι θα το δούμε τον Ιούνιο και μόλις χθες έβγαλε το 1ο trailer. 

    Πρωταγωνιστούν οι Sarah Polley και Adrien Brody ως επιστήμονες που δημιουργούν ένα λάθος από ανθρωπινό DNA. 

    Trust me, είναι πολύ καλό!




    Η Universal κυκλοφόρησε ένα 2ο trailer για τη κωμωδία δράσης McGruber, και είναι και αυτό ακατάλληλο. 

    Με την υποψία ότι η παραγωγή θεωρεί ότι αυτή η ταμπέλα πουλάει, να σας πω ότι ο McGruber είναι ένας χαρακτήρας από σκετς στο Saturday Night Live ο οποίος έγινε ταινία! 

    Κάτι ανάλογο από το να κάνουμε ελληνική κωμωδία με ήρωα τον Μαέβιους Παχατουριδη του Σωτήρη Καλυβατση στο ΑΜΑΝ! 

    Πάντως το trailer είναι ελπιδοφόρο, αν μη τι άλλο.




    Δεν είμαι καθόλου φαν των ταινιών με χορευτές, όχι γιατί δεν μου αρέσει ο χορός αλλά γιατί νιώθω ότι η ταινία δεν απευθύνεται σε μένα. 

    Τώρα, αν είναι σε 3-D δεν αλλάζει τίποτα απολύτως.
    Και μπροστά να είσαι σε παιδιά που χορεύουν ή σε ‘μάχες’ ομάδων χορού, πάλι στην απ’εξω είσαι. 


    Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας κυκλοφόρησε το trailer του 3ου Step Up, το οποίο είναι αυτό που νομίζετε, με μια επισήμανση να προσέξετε τη πρωταγωνίστρια...




    Το trailer του Solitary Man βγήκε τη προηγούμενη εβδομάδα για να αποσυρθεί αμέσως από την Anchor Bay Films και τη Παρασκευή ξαναμπήκε (πιθανότατα αλλαγμένο). 

    Είναι μια κομεντί με τον Michael Douglas (ναι...παίζει ακόμα) στο ρόλο ενός συνταξιούχου πωλητή με παρελθόν στις πολλές γυναίκες και τον Jesse Eisenberg, τη Susan Sarandon και τον Danny DeVito.




    Όσα λιγότερα ξέρετε για το The Human Centipede τόσο το καλύτερο για σας, πιστέψτε με!
     

    Αφού επιμένετε, ακούστε το στόρι:
    Δυο κοπέλες βρίσκονται σε ταξίδι αναψυχής στη Γερμανία, μέχρι που παίρνουν λάθος δρόμο και η ...κατάρα τους βγάζει στο σπίτι ενός γιατρού, που ειδικεύεται στο διαχωρισμό σιαμαίων.
     

    Οκ μέχρι εδώ;
    Τώρα μάθετε ότι ο γιατρός βρίσκεται στη μέση ενός πειράματος όπου θέλει να κάνει το ...αντίθετο, να ενώσει δηλαδή ανθρώπους μεταξύ τους(!) όπως λένε οι Αμερικάνοι...From Ass To Mouth!

    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε η IFC Films.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TRAILER: SPLICE, MCGRUBER, STEP UP 3D, THE HUMAN CENTIPEDE Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top