F Η KRISTEN STEWART ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ANGELINA JOLIE ΣΤΟ WANTED 2; - FilmBoy Η KRISTEN STEWART ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ANGELINA JOLIE ΣΤΟ WANTED 2; - FilmBoy
  • Latest News

    Η KRISTEN STEWART ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ANGELINA JOLIE ΣΤΟ WANTED 2;

    Πολύ πιθανόν να μην θυμάστε το Wanted του 2008 με την Angelina Jolie και τον James McAvoy στο ρόλο των υπερκατασκοπων που πυροβολούσαν και η σφαίρα έπαιρνε φάλτσα σαν να χτύπαγε φαουλ ο Κώστας Φραντζέσκος. 

    Δεν είστε οι μόνοι, ούτε εγώ θυμάμαι πολλά, αν και έκανε 340 εκατομμύρια δολάρια συνολικά. 

    Η Universal θέλει ένα sequel και τίποτα δε φαίνεται να τη σταματάει, ούτε καν το γεγονός ότι ο χαρακτήρας της Jolie έχει πεθάνει στο τέλος της ταινίας. 

    Εύκολα πράγματα αυτά, απαντάει ο σκηνοθέτης Timur Bekmambetov, λέγοντας ότι έχει τον τρόπο να την αναστήσει. 

    Το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η Angelina έχει αποκλείσει δυο φορές το ενδεχόμενο να παίξει στο Wanted 2, μιας και έχει μια ντουζίνα νέες προτάσεις. 

    Φαίνεται όμως ότι η Universal θέλει πάρα πολύ να προχωρήσει και, σύμφωνα με το E-Online, μίλησε με την Kristen Stewart για να την αντικαταστήσει! 

    Σκηνοθέτης και εταιρεία θέλουν να ξεκινήσουν γυρίσματα τον Αύγουστο, αλλά εκείνη τη περίοδο η Kristen θα είναι απασχολημένη με το διπλό Twilight: Breaking Dawn, κι εκτός αυτού έχει να μεταπείσει και τον ίδιο τον James McAvoy που πριν λίγους μήνες είπε ότι αποσύρεται για ένα διάστημα από τις ταινίες. 

    Αν γίνει τελικά, νομίζω θα είναι προς όφελος της Kristen.  

    Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεφύγεις από τη ταμπέλα της Μπελα από το να παίξεις μια αδίστακτη δολοφόνο; 

    Εσείς τι λέτε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η KRISTEN STEWART ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ANGELINA JOLIE ΣΤΟ WANTED 2; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top