F Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ SAW 7 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ - FilmBoy Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ SAW 7 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ - FilmBoy
  • Latest News

    Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ SAW 7 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

    Τα προβλήματα που συνάντησε το Saw VII πριν ξεκινήσει καν να γυρίζεται και την επερχόμενη κατά μέτωπο σύγκρουση τον Οκτώβριο με το Paranormal Activity 2 τα έχετε μάθει από παλαιότερο ποστ. 

    Τέλος καλό όμως για τη Lionsgate και τη παραγωγή, που βλέπουν τα γυρίσματα να προχωράνε με καλό ρυθμό και όπως λέει ο σεναριογράφος του, Patrick Melton, βρίσκονται στη μέση και θα ολοκληρωθούν αρχές Απρίλη. 

    Τον σεναριογράφο ανέκρινε το Dreadcentral που είχε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για το Saw VII αλλά και το πιθανό sequel του The Collector, τη χορορια του καλοκαιριού που ...μη σας πω πως είναι καλύτερο από κάνα δυο-τρία Saw μαζί. 

    Κατ’αρχας ας δούμε τι λέει για το 7ο.

     

    ‘ Σ’αυτό έχουμε πιο μεγάλες παγίδες και πολύ περισσότερες από όλα τα προηγούμενα, καθώς και περισσότερους χαρακτήρες από το παρελθόν.
    Είναι σίγουρα το πιο ακριβό και το πιο φιλόδοξο Saw που έχουμε κάνει.
    Θέλουμε να πάει καλά, γι’αυτό το τραβάμε πολύ μακριά όσον αφορά την ένταση και τη κλίμακα των παγίδων, αλλά και τις ανατροπές κι αποκαλύψεις στο τέλος.’


    Στην ερώτηση αν θα είναι συνέχεια του προηγούμενου δε θέλησε ν’απαντησει, καθώς ακόμα δεν ξέρει κανείς αν θα υπάρξει επόμενο, και αν θα πρέπει να ολοκληρωθεί η ιστορία η όχι, αλλά δήλωσε ενθουσιασμένος με τη προοπτική του Saw σε 3-D. 

    Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν έχουν γυριστεί ακόμα οι σκηνές με τις παγίδες (από Δευτέρα θα ξεκινήσουν) καθώς πάντα τις γυρίζουν στο τέλος ...για να πάρουν το χρόνο τους οι ηθοποιοί και να εξοικειωθούν κάπως με αυτές! 

    Όσον αφορά το The Collector που έγραψε ο ίδιος και σκηνοθέτησε ο άλλος σεναριογράφος του Saw 6 και 7, Marcus Dunstan, είπε:


    ‘ Δεν πίστευα απαραίτητα ότι θα έκανα κάποιο sequel.
    Ναι μεν η ταινία πήγε καλά σε σχέση με το budget της αλλά δεν ήταν και κανένα blockbuster.
    Πήγε αρκετά καλά όμως για να κάνει τον παραγωγό Mickey Liddell να θέλει να συνεχίσει την ιστορία και φυσικά θέλει εμένα και τον Marcus ξανά, αλλά όλα αυτά είναι ακόμη στις κουβέντες.
    A, και βέβαια έχουμε συζητήσει να το κάνουμε σε 3-D.’
      
    Ολόκληρη η συνέντευξη του Patrick Melton υπάρχει στο Dreadcentral.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ SAW 7 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top