F ΤΟ PREQUEL ΤΟΥ ALIEN ΣΕ 3-D ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ RIDLEY SCOTT - FilmBoy ΤΟ PREQUEL ΤΟΥ ALIEN ΣΕ 3-D ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ RIDLEY SCOTT - FilmBoy
  • Latest News

    ΤΟ PREQUEL ΤΟΥ ALIEN ΣΕ 3-D ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ RIDLEY SCOTT

    Σας είπα πολλές φορές για τη μεγάλη έκρηξη που προκάλεσε στο Hollywood ο James Cameron και η επιτυχία του Avatar, και όλοι πλέον θέλουν να κάνουν 3-D. 

    Από πέρυσι το Μάιο ξέραμε ότι η 20th Century Fox ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα prequel του πιο πετυχημένου horror franchise, του Alien, και μάλιστα είχε αναθέσει τη σκηνοθεσία στον Carl Eric Rinsch. 

    Προφανώς κάτι δεν άρεσε στην εταιρεία και ανέθεσε στον Ridley Scott το μεγαλεπήβολο σχέδιο της, ο οποίος με τη σειρά του μπήκε στον πειρασμό του 3-D, που σημαίνει ότι το οξύ από τα alien θα πετάγεται πάνω από τα κεφάλια μας! 

    Η είδηση έρχεται ...




    ...από τον art director των Star Wars και
    AlienRoger Christian, ο οποίος μέσω του Shadowlocked συνέχισε τις αποκαλύψεις λέγοντας ότι είναι στις σκέψεις του Scott μια νέα τριλογία! 


    Η αλήθεια είναι ότι από το 2002 ο Ridley Scott είχε αναφερθεί στην ανάγκη να διηγηθεί την αρχή της ιστορίας  και να εξηγήσει πως δημιουργήθηκαν τα alien. 

    Το μόνο ερώτημα είναι πώς ο ίδιος θα συναγωνιστεί το δικο του Alien του 1979.

    Update: Στη φρενίτιδα του 3D μπήκε για τα καλά η Warner Bros, που μόλις δήλωσε επίσημα άλλα 2 φιλμ που θα βγουν τρισδιάστατα. 

    Ήδη βγαίνει το Clash of the Titans, περιμένουμε τον νέο Harry Potter και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε το Green Lantern  με τον Ryan Reynolds ως super-hero (Ιούνιος 2011) και το Sucker Punch του Zack Snyder (Μάρτιος 2011).    
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΤΟ PREQUEL ΤΟΥ ALIEN ΣΕ 3-D ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ RIDLEY SCOTT Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top