F POSTER: ECLIPSE, SHREK, IRON MAN 2, LOSERS, LA MISSION, WILD HUNT - FilmBoy POSTER: ECLIPSE, SHREK, IRON MAN 2, LOSERS, LA MISSION, WILD HUNT - FilmBoy
  • Latest News

    POSTER: ECLIPSE, SHREK, IRON MAN 2, LOSERS, LA MISSION, WILD HUNT


    Δε ξέρω για σας αλλά εγώ τρελαίνομαι για τη τέχνη του πόστερ, που αν και τυγχάνει ελάχιστης εκτίμησης σε κάποιους, αποτελεί το πρωτο ζωντανό κομμάτι μιας ταινίας. 

    Σήμερα ξεκινάμε με το τρομακτικό The Wild Hunt, ένα θρίλερ τρόμου από τον Καναδά που έρχεται με βραβεία από το Slamdance και το Toronto. 

    Το 3ο (...και λίγο παλιομοδίτικο) πόστερ του The Losers, ένα τυπικό δραματικό πόστερ με κολάζ των πρωταγωνιστών του Mother and Child του Rodrigo Garcia και το πραγματικό έργο τέχνης από το δράμα La Mission. 

    Ακόμα, το θρίλερ Don McKay και τη δραμο-κομεντί Accidents Happen με τις ξεχασμένες Elisabeth Shue και Geena Davis αντίστοιχα. 

    Τη παράσταση θα κλέψει το 2ο επίσημο πόστερ του Twilight: Eclipse που ...φωνάζει ερωτικό δίλημμα, το 6ο πόστερ του Iron Man 2 με όλα τα καλά παιδιά στη μαρκίζα, το ανεξάρτητο γαλάζιο δράμα Lebanon Pa. και τέλος, μια έκπληξη για το περιεχόμενο του KostasBlog αφού δε θα βρείτε άλλο animation, το 1ο πόστερ του Shrek Forever After.

    Εγω ψηφιζω το La Mission ως καλυτερο ποστερ της εβδομαδας.
    Εσεις;







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: POSTER: ECLIPSE, SHREK, IRON MAN 2, LOSERS, LA MISSION, WILD HUNT Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top