F ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ THE CRAZIES! - FilmBoy ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ THE CRAZIES! - FilmBoy
  • Latest News

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ THE CRAZIES!


    Τη προηγούμενη Τετάρτη έγινε στο Los Angeles η avant premiere του θρίλερ The Crazies, που επίσημα άνοιξε αυτή την εβδομάδα. 

    Θέλοντας να πρωτοτυπήσει, η Overture Films έστησε ένα σκηνικό ασορτί με το θέμα της ταινίας τριγύρω από τον κινηματογράφο που θα φιλοξενούσε τη προβολή και ήταν ...αληθοφανεστατο! 

    Τους συντελεστές και ηθοποιούς – οι οποίοι δε γνώριζαν το παραμικρό – τους υποδέχτηκαν στρατιώτες με μάσκες και όπλα, τους φόρτωσαν σ’ένα νοσοκομειακό λεωφορείο και τους οδήγησαν... σηκωτούς από την πίσω είσοδο, αφού η κεντρική ήταν ...σε καραντίνα! 

    Τριγύρω υπήρχαν κι άλλα scary περιστατικά, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που φιλοξένησε το bloody-disquisting, και αυτό που έκανε εντύπωση ήταν οι πολλές λεπτομέρειες στο όλο event. 

    Οι καλεσμένοι φορούσαν νοσοκομειακά μπρασελε στο χέρι από τον αμερικανικό στρατό, κάποιοι ...άρρωστοι ούρλιαζαν στο βάθος, η αίθουσα μετονομάστηκε σε Ogden Marsh Cinemas (το όνομα της πόλης που διαδραματίζεται η ταινία κλπ. 

    Μάλιστα, και αυτό θα ήταν πολύ τρομαχτικό να το βλέπεις δίπλα σου, όταν όλοι έκατσαν στη θέση τους για τη προβολή, μπήκαν τρέχοντας νοσοκόμοι και στρατιώτες για να βγάλουν κάποιους μολυσμένους που κάθονταν ανάμεσα στο κόσμο!    

    Μια εξαιρετική ιδέα για τη πρεμιέρα μιας ταινίας που έχει ούτως η άλλως πολύ καλό buzz.


    Πάρτε μια γεύση από τα παραπάνω με τις φωτογραφίες αλλά και το video παρακάτω.








    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ THE CRAZIES! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top