F ΖΙΓΚΟΛΟ - SPREAD - FilmBoy ΖΙΓΚΟΛΟ - SPREAD - FilmBoy
  • Latest News

    ΖΙΓΚΟΛΟ - SPREAD

    **********   5/10
    Καταλαβαίνω την ανάγκη των υπευθύνων του φεστιβάλ του Sundance να βάλουν στο πρόγραμμα κάποιες ταινίες με μεγάλα ονόματα, ειδικά στην έναρξη, για να γεμίσουν καμιά μεγάλη αίθουσα και για να βγάλουν και τα έξοδα τους, αλλά με σεξοταινιουλες όπως το Spread δε θα πετύχουν πολλά.

    Πάνω από 100 ταινίες που παρουσίασα ως τώρα δε βρήκα χειρότερες κριτικές από το φιλμ του Βρετανού David Mackenzie (σε σενάριο του πρωτάρη Jason Dean Hall) που έκανε πρεμιέρα σε τριψήφιο αριθμό αιθουσών στις 14 Αυγούστου στην Αμερική από την Anchor Bay Entertainment...με τραγικό απολογισμό (122 χιλιάδες δολάρια).
    Το ότι έκανε αλλά 2 εκατομμύρια στη ...Ρωσία οφείλεται στη Ρωσίδα 24χρονη πρωταγωνίστρια Margarita Levieva που κάποιοι μπορεί να θυμάστε από το Adventureland (εγώ όχι).

    Δε θα ντραπώ να πω ότι μου αρέσει ο Ashton Kutcher...βίτσια είναι αυτά. Κυρίως γιατί τον έχω συνδέσει με μια ταινία που λάτρεψα, το The Butterfly Effect (2004) και γιατί στο επόμενο που τον είδα, το What Happens In Vegas πέρυσι, πέρασα καλά.
    Εδώ υποδύεται έναν νεαρό που έρχεται στο Los Angeles να πιάσει τη καλή, με το μόνο όπλο που διαθέτει: Είναι γόης και τα ρίχνει σε πλούσιες μεγαλογυναικες.

    Μετά από πολλές κατακτήσεις όλων των ηλικιών, γνωρίζει μια πλούσια δικηγόρο (Anne Heche, η πιο διάσημη by-sexual του Χολλυγουντ, που έχει εξαφανιστεί τελείως και που έχω να τη δω από το Psycho, 11 χρόνια πριν αλλά που εδώ είναι για πρώτη φορά sexy) η οποία τον σπιτώνει και τον θέλει μόνο για σεξ.

    Ο θρασυτατος ζιγκολό όμως εκμεταλλεύεται την απουσία της και κάνει πάρτι σπίτι της (!!) μέχρι που τον πιάνει να κουτουπώνει μια πιτσιρικα, και φυσικά τον διώχνει.
    Χωρίς σπίτι και λεφτά, φιλοξενείται από έναν παλιό φίλο του (Sebastian Stan από το Covenant) για λίγο μέχρι που γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, μια σερβιτόρα (Margarita Levieva), και βρίσκει το μάστορα του.

    Δυσάρεστο, μη ρεαλιστικό, ανήθικο και προσβλητικό για τις γυναίκες είναι χαρακτηρισμοί που γράφτηκαν από τη συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών εντύπων. 
    Μερικοί καλοί ποπ ρυθμοί στο soundtrack, πολλά ωραία κορμιά και μια καλή ανατροπή στο τέλος είναι τα μόνα που έχει να δείξει, στοχεύοντας ίσως στις νεαρές φανς του Ashton Kutcher (...μη με κοιτάτε!) και γιατί όχι, στις νεαρές και όχι μόνο gay-φανς ...της Anne Heche!

    Τέλος, η ταινία πλασάρεται σαν κωμωδία αλλά μεν ελπίζετε ούτε σε χαμόγελα.
    Στην Ελλάδα θα τη δούμε σε λίγες μέρες, στις 10 Σεπτεμβρίου.
    Δείτε το trailer.      

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΖΙΓΚΟΛΟ - SPREAD Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top