F HOMECOMING - FilmBoy HOMECOMING - FilmBoy
  • Latest News

    HOMECOMING


    **********   5/10
    Άλλη μια απόπειρα αντιγραφής της Ολέθριας Σχέσης, μετά το Obsessed, και με πολλά στοιχεία και αναφορές στο Misery του Στηβεν Κινγκ, το Homecoming βγήκε σε ελάχιστες αίθουσες στην Αμερική το περασμένο σ/κ. 

    Πρόκειται για τη νέα προσπάθεια της Mischa Barton να μας θυμίσει ότι είναι ηθοποιός κατά πρώτον, και όχι απλά νεαρή celebrity που εμφανίζεται μεθυσμένη και γυμνή στα clubsνα καπνίζει μαριχουάνα στο αυτοκίνητο της χωρίς να κρύβεται καθόλου από τους φωτογράφους και να συλλαμβάνεται για οδήγηση υπό την επίρροια μέθης και χωρίς δίπλωμα. 

    Η προηγούμενη φορά που το προσπάθησε ήταν στο Closing The Ring όπου από τις 5 σκηνές που εμφανίστηκε, τις 2 ήταν ολόγυμνη.

    Ο σκηνοθέτης Morgan J.Freeman (καμία σχέση με τον κάτοχο Όσκαρ ηθοποιό) προσπαθεί να φτιάξει ένα θρίλερ σε γνωστά μονοπάτια απευθυνόμενος σε πιο νεανικό κοινό και με μικρό budget, αλλά οι κριτικές είναι όλες κάκιστες.

    Καμιά φαντασία, καθόλου σασπένς, με νεαρούς ηθοποιούς που προσπαθούν άλλα παγιδεύονται στο χαζό σενάριο της Katie L.Fetting, είναι μερικά από τα αρνητικά που διάβασα. 

    Θετικά...ίσως τα πλάνα από την επαρχία της Pensylvania.

    Ένας δημοφιλής νεαρός αθλητής ποδοσφαίρου (Matt Long) επιστρέφει στο χωριό του για τις διακοπές των Χριστουγέννων και για το reunion του σχολείου του, συνοδευόμενος από τη νέα του κοπέλα (Jessica Stroup), μια πλούσια πρωτευουσιάνα την οποία ετοιμάζεται να γνωρίσει στους γονείς του.

    Όλοι τον υποδέχονται σαν ήρωα, όλοι τον αγαπάνε, αλλά η πρώην του (Mischa Barton) πιο πολύ από όλους.

    Μέσα στη παράνοια της θα κάνει πολλά τρελά προκειμένου να τον ξανακερδίσει, ένα από τα οποία είναι να φυλακίσει την αντίζηλο της στο σπίτι της, βασανίζοντας την στο τραυματισμένο της πόδι, σε μια σκηνή-αναφορά στο Misery του 1990.

    Όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιου είδους σενάρια, υπάρχουν αρκετές αφέλειες, όπως η σκηνή όπου κάποιος έρχεται στο σπίτι που είναι φυλακισμένη η Jessica Stroup, και εκείνη από τον επάνω όροφο δε καταφέρνει να τον ειδοποιήσει αν και είναι δίπλα στο παράθυρο!

    Φυσικά υπάρχει και η τελική αναμέτρηση όπου το αντικείμενο του πόθου, ο άντρας, είναι βασικά απών.

    Στην Ελλάδα θα το δούμε μόνο σε DVD, όπως θα έπρεπε και στην Αμερική, αλλά μάλλον λειτούργησαν οι δημόσιες σχέσεις της Mischa και έκανε κάποιες στάσεις σε ελάχιστες αίθουσες.

    Δείτε το trailer.        
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: HOMECOMING Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top