F ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 11/6/2009 - FilmBoy ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 11/6/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 11/6/2009

    Καλό Καλοκαίρι!
    Τώρα που τελειώσαμε με τα συνεχόμενα blockbuster του Μαΐου, και που τα θερινά σινεμά ομορφαίνουν λίγο την άσχημη πόλη μας, η εβδομάδα που ξεκινάει είναι πολύ ενδιαφέρουσα κινηματογραφικά.
    4 Νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα, και ξεκινάω με την καλύτερη.

    Ένα απολαυστικό γουέστερν του Kim Jee-Woon, Κορεατικής παραγωγής, που όμοιο του ίσως δεν έχετε δει!
    3 Πιστολάδες θέλουν να κλέψουν ένα χάρτη, ο καθένας για λογαριασμό του, και καταλήγουν σε μια μονομαχία ...όλα τα λεφτά!
    Φρενήρης ρυθμός, καταπληκτικά πλάνα (μόνο με κασκαντέρ και όχι με πολλά ψηφιακά), και χιούμορ, σε μια ταινία που δε θα μετανιώσετε σε καμία περίπτωση που την είδατε. Ένα σινεμά που θα λατρέψετε. Μην τη χάσετε!  Σε 5 αίθουσες.

    50 Νεκροί Λιγότεροι (Fifty Dead Men Walking) της Kari Skogland. Άλλη μια αληθινή ιστορία από τις πολλές του είδους όπου ένας νεαρός στρατολογείται στον ΙΡΑ αλλά στη πραγματικότητα είναι πληροφοριοδότης των Βρετανών. Με τη δράση του και τις πληροφορίες του λένε ότι έσωσε 50 ανθρώπους...
    Ανατινάξεις, κυνηγητά, ο,τι περιμένεις να δεις σε τέτοιες ταινίες. Παίζουν ο Jim Sturgess και ο μεγάλος Ben Kingsley. Σε 4 αίθουσες.

    Οι Αδελφοί Μπλουμ (The Brothers Bloom) του Ryan Johnson. Έξυπνη κομεντί χαμηλού budget και με καλές κριτικές, όπου 2 αδέρφια μικροαπατεώνες ετοιμάζουν ένα τελευταίο κόλπο εξαπάτησης μιας νεαρής κληρονόμου, η οποία όμως αποδεικνύεται πιο έξυπνη και γοητευτική για τα δόντια τους. Παίζουν οι Rachel Weisz, Adrien Brody, Mark Ruffalo και Rinko Kikuchi. Σε πολλές αίθουσες.

    Τα Φαντάσματα Των Πρώην – Ghosts of Girlfriend Past του Mark Waters. Χιλιοειπωμένη αισθηματική κομεντί με τον γόη που αλλάζει τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα αλλά τελικά βρίσκει τον έρωτα της ζωής του σε μια παιδική του φίλη, αφού πρώτα τα πνεύματα των πρώην του τον στοιχειώσουν!
    ...Τι σημαίνει ποιος παίζει; Φυσικά στο ρόλο του γόη ο Matthew McConaughey! Ποιος άλλος; Εργολαβία τους έχει πάρει αυτούς τους ρόλους. Μαζί του η Jennifer Garner και ο Michael Douglas. Σε ...όλες τις αίθουσες.

    Τέλος, έχουμε και μια επανέκδοση του 1955, τη γαλλογερμανική Η Πτώση Της Λόλα Μοντες με την Martin Carol στο ρόλο μιας κοσμοπολίτισσας χορεύτριας σε ένα τσίρκο.  Σε 3 θερινά. 

    Καλο σινεμα!  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 11/6/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top