F CMA MUSIC FESTIVAL 2009 - FilmBoy CMA MUSIC FESTIVAL 2009 - FilmBoy
  • Latest News

    CMA MUSIC FESTIVAL 2009

    Το CMA Music Festival είναι ένα μοναδικό μουσικό γεγονός κάθε καλοκαίρι.
    Ξεκίνησε το 1972 από το Country Music Association με το όνομα Fan Fair και μετά από αλλαγές στο οργανωτικό κομμάτι πήρε τη σημερινή του μορφή το 2001, και άλλαξε όνομα το 2004.

    Για 4 ημέρες κάθε Ιούνιο στο Nashville του Tennessee, πάνω από 370.000 άνθρωποι κάθε ηλικίας, από όλες τις Πολιτείες και από 41 διαφορετικές χώρες, (συμπεριλαμβανομένου τη Γαλλία, Αυστραλία, Γερμανία, Αγγλία, Κίνα, Ιαπωνία και Ρωσία) παρακολουθούν πάνω από 100 ώρες συναυλιών με τους κορυφαίους καλλιτέχνες, φωτογραφίζονται μαζί τους και υπογράφουν αυτόγραφα σε ένα οργανωμένο χώρο (Convention Center) και συμμετέχουν σε ένα σωρό events μαζί τους. 
    Πάνω από 400 celebrities εμφανίζονται κάθε χρόνο εκεί.

    Το 1996 ο τεράστιος Garth Brooks είχε κατακλυστεί από τους φαν και υπέγραφε αυτόγραφα για 23 ώρες και 10 λεπτά, χωρίς διακοπή !!!!

    Πέρυσι, η Taylor Swift τραγούδησε το Love Story με τη κιθάρα της σε ένα πεζοδρόμιο στους δρόμους του Nashville, και αφού είχαν μαζευτεί κοντά της εκατοντάδες κόσμος.
     
    Χωρίς σταριλικι, χωρίς σωματοφύλακες, το CMA Festival είναι κάτι μοναδικό στη μουσική βιομηχανία, παγκοσμίως, και δεν υπερβάλω. 
    Σκέφτεστε κάποιες ποπ ντίβες και κάτι ροκ αστέρες να βρίσκονται περικυκλωμένοι από φανς? Οι security θα τους τσουβαλιάσουν στο λεπτό!  
      
    Φέτος είναι 11-14 Ιουνίου (ξεκίνησε χτες) και έμαθα ότι τηλεοπτικά θα προβληθεί από το ABC ένα δίωρο στις 31 Αυγούστου.

    Το KostaBlog θα προσπαθήσει να βρει βίντεο από εκεί, και ίσως σας βάλει κάποια περσινά. 
    Πολλά θα κυκλοφορήσουν στο you tube σχεδόν αμέσως, αλλά επειδή δίνω μεγάλη σημασία στη ποιότητα (όπως ήδη ξέρετε από τα HD trailer και poster) θα τα αποφύγω και θα περιμένω τη τηλεοπτική κάλυψη, από όπου θα μοντάρω τα καλύτερα.

    Προσεχώς, λοιπόν, το CMA Music Festival στο KostasBlog
    Stay around.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: CMA MUSIC FESTIVAL 2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top