F ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 28/5/2009 - FilmBoy ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 28/5/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 28/5/2009


    Οι εταιρείες διανομής συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν, κι εκεί που η ημέρα πρεμιέρας από Παρασκευή έγινε Πέμπτη κι αρχίζαμε να το συνηθίζουμε, που και που βγάζουν ταινίες και την Τετάρτη, σε μια προσπάθεια να παραπλανήσουν τους αριθμούς του ελληνικού box office, αφού το άνοιγμα τριημέρου γίνεται πια πενθήμερο! Λες και την Τετάρτη θα τρέξουν όλοι να προλάβουν...

    5 Νέες ταινίες προβάλλονται στους ελληνικούς κινηματογράφους από σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου, και 1 που ξεκίνησε χτες.

     
    Έρωτας αλά Ελληνικά (My Life In Ruins) του Donald Petrie, είναι η νέα ταινία της Νια Βαρνταλος, αρκετά χρόνια μετά το My Big Fat Greek Wedding. Όχι ότι είναι κάτι σπουδαίο, αλλά λόγω πατριωτικών αισθημάτων και λόγω Αλέξη Γεωργουλη, κάτι μου λέει ότι θα τη δούμε όλοι.  Το γεγονός ότι παίζεται σχεδόν όπου υπάρχει καρέκλα και λευκό πανί, παίζει κι αυτό τον ρόλο του...
     
    Τελευταίο Σπίτι Αριστερά (The Last House on the Left) του δικού μας Ντενη Ηλιαδη, μια ταινία που δε πρέπει να χάσετε για πολλούς λόγους. Εκτός του ότι είναι remake ενός πολύ δυνατού θρίλερ του 1972 του Wes Craven, και ότι  ο ίδιος είναι στη παραγωγή (και την επίβλεψη),σκηνοθετεί ο Έλληνας που έκανε το πολύ καλό Hardcore πριν κάποια χρόνια. Δυνατό θρίλερ με μπόλικη βια και ατμοσφαιρικα άψογο.

    Παίζονται ακόμα:

    Coraline, Το Σπίτι στην Ομίχλη (Coraline) σε σκηνοθεσία Xenry Selik, του ίδιου που έκανε το Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης, ένα σκοτεινό animation παραμύθι για μεγάλους, όπου η μικρή Κοραλαιν ανακαλύπτει έναν παράλληλο κόσμο σε μια κρυφή πόρτα στο δωμάτιο της, όπου όλα είναι τέλεια, τουλάχιστον στην αρχή.

    Jonas Brothers, The Concert Experience, στην Αμερική έκανε εισιτήρια από τους φανς, εδώ; Τέλος πάντων, όσοι είστε κάτω από 15 τους ξέρετε. Εγώ όχι. Σε 5 αίθουσες.

    Οι Γυναίκες των Ονείρων μου (Mes Stars Et Moi) γαλλική κομεντί με τον Καντ Μεραντ να προσπαθεί να εξαργυρώσει την επιτυχία του Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι, μαζί με την Κατριν Ντενεβ και την Εμανουελ Μπεαρ. Σε 3 αίθουσες.

    Γεννήθηκα στο Τίτο Βελες (Jas Sum od Tito Veles) Σκοπιανή δραματική ταινία της Τεονα Στρουγκαρ Μιτεφσκα, σε 1 αίθουσα.

    Καλό Σινεμά
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 28/5/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top