F SLEEP DEALER - FilmBoy SLEEP DEALER - FilmBoy
  • Latest News

    SLEEP DEALER


    **********   5/10

    "Αυτο ειναι το νεο american dream: Ολη η εργασια χωρις τους εργατες."

    Ετσι μας λεει το trailer του νεου sci-fi Sleep Dealer, υπονοοντας την αναγκη που εχουν οι αμερικανοι για την εργασια των μεταναστων μολονοτι δεν τους θελουν στη χωρα τους. 

    Αυτη ακριβως τη διασταση ηθελε να δωσει ο γεννημενος στο Περου πρωτοεμφανιζομενος σκηνοθετης Alex Rivera  εφοδιασμενος με ενα μικρο budgetκαι φαινεται οτι τα εχει καταφερει περα των καλυτερων προσδοκιων του.

    Κι αυτο γιατι το φιλμ του δεν περασε καθολου απαρατηρητο απο το Sundance περυσι αφου ο ιδιος κερδισε 2 βραβεια (το ενα σεναριου)και ενα στο Βερολινο

    Οι κριτικοι εχουν αφηνιασει και βλεπουν στο προσωπο του τον δημιουργο ενος μελλοντικου 'Πολεμου των Αστρων' αν του εμπιστευτουν ενα μεγαλο budget, αφου μπορεσε και εκανε ολο αυτο με μια super 16 camera

    Στο Sundance μαλιστα, οταν ο υπευθυνος προγραμματος το προλογισε, ειπε οτι ειναι πολυ δυσκολο να περιγραψει τη ταινια χωρις να πει οτι ειναι διαφορετικο απο ο,τι εχουμε δει ως τωρα! 

    Στο κοντινο μελλον, τα συνορα της Αμερικης εχουν κλεισει οριστικα. 
    Με τη βοηθεια της τεχνολογιας ομως, εργατες απο το Μεξικο μπορουν να χτιζουν ουρανοξυστες στη Νεα Υορκη χωρις να κουνηθουν απο τον τοπο τους. 

    Αυτο γινεται με βυσματα εμφυτευμενα στο σωμα τους (στυλ Matrix) και καθε ενας ελεγχει μια μηχανη στην αλλη ακρη της Γης. 

    Σε ενα τετοιο μικρο χωριο του Μεξικου ενας πιτσιρικας χακερ (Luis Fernando Pena) φτιαχνει ενα δεκτη και μπερδευει τα σηματα παγκοσμιως. 
    Οταν τον πιανουν... ε, εχει προβλημα. 

    Συνεπαρμενος και ο ιδιος ο σκηνοθετης απο την αποδοχη της ταινιας του, αρχισε να μιλαει σε συνεντευξεις του και για sequel, πριν καν προβληθει η ταινια. 

    Και μαλλον το εχει πιασει το νοημα, καθως μιλησε για περισσοτερη δραση και σεξ! 
    Αυτα θελουν να ακουνε οι κινηματογραφικοι παραγωγοι. 

    Στην Αμερικη προβληθηκε σε 18 αιθουσες τη προηγουμενη εβδομαδα, μαζευοντας μονο 35 χιλιαδες δολαρια, αν και ισπανοφωνο. 
    Αλλα εχω την εντυπωση οτι λιγο τον απασχολει αυτο.
     


    Δειτε το trailer
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SLEEP DEALER Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top