F Shelter trailer: Μια καθυστερημένη και αναγκαστική ενηλικίωση στο επίκεντρο της Ιρλανδικής πρότασης για τα Όσκαρ! - FilmBoy Shelter trailer: Μια καθυστερημένη και αναγκαστική ενηλικίωση στο επίκεντρο της Ιρλανδικής πρότασης για τα Όσκαρ! - FilmBoy
  • Latest News

    Shelter trailer: Μια καθυστερημένη και αναγκαστική ενηλικίωση στο επίκεντρο της Ιρλανδικής πρότασης για τα Όσκαρ!


    Ακόμα μία χώρα καταθέτει την επίσημη πρότασή της για τα προσεχή Όσκαρ, ακόμα μία ταινία την οποία σε διαφορετική περίπτωση ίσως προσπερνούσαμε, τώρα μας "αναγκάζει" να της δώσουμε μια ευκαιρία που πιθανότατα αξίζει.

    Το Shelter έρχεται από την Ιρλανδία και μας συστήνει τον John Cunliffe, έναν 28χρονο ερημίτη που ζει με τους ηλικιωμένους γονείς του απομονωμένος στο αγροτόσπιτό τους. Όταν όμως αυτοί πεθαίνουν, η τεράστια έκταση της φάρμας περνάει στα χέρια του και σαν να μην ήταν αυτό ήδη αρκετά δυσβάστακτο, μια πρόταση από μια εταιρία ενέργειας που θέλει την έκταση για να τοποθετήσει ανεμογεννήτριες, κάνει τη ζωή του ακόμα πιο περίπλοκη, αναγκάζοντάς τον να ενηλικιωθεί, έστω και στα 28!

    Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα The Thing about December του Donal Ryan με τον πρωτοεμφανιζόμενο Seán Breathnach να κρατάει τα ηνία, γυρίζοντας το φιλμ στη παραδοσιακή Ιρλανδική Γαέλικη γλώσσα, με τον επίσημο τίτλο Foscadh.

    Πρωταγωνιστεί ο Dónall Ó Héalai, η Fionnuala Flaherty και ο Cillian O'Gairbhi.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Shelter trailer: Μια καθυστερημένη και αναγκαστική ενηλικίωση στο επίκεντρο της Ιρλανδικής πρότασης για τα Όσκαρ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top