F Red Notice (2021) - FilmBoy Red Notice (2021) - FilmBoy
  • Latest News

    Red Notice (2021)


    Η απόλυτη Χολυγουντιανή τριάδα Γκαλ Γκαντότ, Ράιαν Ρέινολντς και Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί στην πιο ακριβή παραγωγή του Netflix, μια ταινία γεμάτη δράση, χιούμορ, επαγγελματίες και απατεώνες! Με την ταινία να μετρά 200 εκατομμύρια δολάρια budget και ένα τρέιλερ που υπόσχεται γέλιο και επικές σκηνές δράσης, το “Red Notice” φέρνει κοντά δυο επίδοξους κακοποιούς και έναν ερευνητή του FBI για να να αναμετρηθούν μέχρι τελικής πτώσης.

    Η ταινία ακολουθεί τον Τζον Χάρτλι (Ντουέιν Τζόνσον), ο οποίος αναλαμβάνει για λογαριασμό της Ιντερπόλ να συλλάβει τους πιο περιζήτητους ληστές τέχνης. Η καταδίωξη τον βρίσκει στη μέση μιας επικίνδυνης ληστείας, όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν επίδοξο απατεώνα, τον Νόλαν Μπουθ (Ράιαν Ρέινολντς) με στόχο να πιάσουν την πιο περιζήτητη ληστή έργων τέχνης, με το όνομα “The Bishop” (Γκαλ Γκαντότ). Η υπέρτατη αυτή περιπέτεια ταξιδεύει τους τρεις πρωταγωνιστές σε όλο τον κόσμο: σε πίστα χορού, παγιδευμένους σε μια απομονωμένη φυλακή, μέσα στη ζούγκλα, και ακόμα χειρότερα...τους αναγκάζει να είναι διαρκώς ο ένας μαζί με τον άλλον!

    Η ταινία φέρνει στη μεγάλη οθόνη μια all-star τριάδα, τον Ντουέιν ‘Ροκ’ Τζόνσον, τον γνωστό ως ξεκαρδιστικό Deadpool, Ράιαν Ρέινολντς, και την εκθαμβωτική Wonder Woman, Γκαλ Γκαντότ, στη δεύτερη κοινή τους κινηματογραφική συνεργασία μετά το franchise “Fast & Furious”.

    Ο σκηνοθέτης Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ, (“Ουρανοξύστης”) ενώνει τις δυνάμεις των γνώριμων στις ταινίες δράσης ηθοποιών και παραδίδει μια ταινία υψηλών προδιαγραφών. Ο ίδιος μιλώντας για τους πρωταγωνιστές αναφέρει: “Οι τρεις τους έχουν τρομερή χημεία εντός και εκτός του σετ. Όταν δεν γύριζαν οι κάμερες, εκείνοι διασκέδαζαν και αστειεύονταν ακριβώς όπως όταν ήταν μπροστά από την κάμερα. Όταν δημιουργείς χορογραφίες για τις μάχες μεταξύ τριών τεράστιων ηθοποιών, πρέπει να σιγουρευτείς πως όλοι έχουν την ευκαιρία να λάμψουν”.

    Σχετικά με τη συνεργασία του με τον Ντουέιν Τζόνσον, ανέφερε: “Το να δουλεύει κανείς με τον Ντουέιν, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος κινηματογραφικός σταρ στον κόσμο, θέτει τον πήχη πολύ ψηλά. Κάθε φορά, προσπαθώ να του δείχνω κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ”. “Ο Ράιαν Ρέινολντς ήταν περισσότερο από χαρούμενος να επικεντρωθεί στο να λέει έξυπνες ατάκες από το να σπάει κεφάλια”, συμπλήρωσε, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως “ο ρόλος της Γκαλ Γκαντότ είναι πολύ κοντά στο πώς είναι η ίδια στην πραγματική ζωή. Είναι αστεία, πολύ γοητευτική και λίγο πονηρή”.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Red Notice (2021) Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top