F Passing trailer: Τίποτα δεν είναι απλά άσπρο ή μαύρο στη νέα δραματική ταινία με τις Tessa Thompson & Ruth Negga - FilmBoy Passing trailer: Τίποτα δεν είναι απλά άσπρο ή μαύρο στη νέα δραματική ταινία με τις Tessa Thompson & Ruth Negga - FilmBoy
  • Latest News

    Passing trailer: Τίποτα δεν είναι απλά άσπρο ή μαύρο στη νέα δραματική ταινία με τις Tessa Thompson & Ruth Negga


    Παρότι δεν είναι το μεγαλύτερο όνομα του Χόλυγουντ, η Rebecca Hall είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός που στη καριέρα της έχει συνεργαστεί με μεγάλους σκηνοθέτες, από τον Christopher Nolan μέχρι τον Steven Spielberg και από τον Woody Allen μέχρι τον Ron Howard.

    Λίγο πριν πατήσει τα 40, φαίνεται πως είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη καριέρα της αναλαμβάνοντας να μας παρουσιάσει τη πρώτη της ταινία, το δραματικό Passing.

    Η ιστορία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Nella Larsen και μας συστήνει την Irene και την Claire, δυο μαύρες γυναίκες που γνωρίζονται από παιδιά στο Σικάγο. Πια ζουν και οι δύο στη Νέα Υόρκη των 20s, με τη διαφορά πως χάρη στο "ανοιχτό" τους χρώμα η πρώτη ζει ως μαύρη ενώ δεύτερη υποδύεται, "περνάει" ως λευκή, χωρίς ούτε καν ο σύζυγός της να γνωρίζει πως είναι μαύρη. Μια τυχαία συνάντησή τους τις ξαναφέρνει κοντά φέρνοντας στην επιφάνεια τις επιλογές που έχει κάνει η κάθε μια τους και τις συνέπειες αυτών.

    Η Rebecca Hall έχει γράψει τη σεναριακή διασκευή ενώ έχει σκηνοθετήσει και το φιλμ, δυο καθήκοντα που αναλαμβάνει για πρώτη φορά, χωρίς να έχει on-screen ρόλο, με τους Tessa Thompson (Men in Black: International), Ruth Negga (Ad Astra), André Holland (High Flying Bird) και Alexander Skarsgård (Godzilla vs. Kong) να πρωταγωνιστούν.

    Το Passing θα ανέβει στο Netflix στις 7 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Passing trailer: Τίποτα δεν είναι απλά άσπρο ή μαύρο στη νέα δραματική ταινία με τις Tessa Thompson & Ruth Negga Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top