F Madres Paralelas trailer: Η Penélope Cruz επιστρέφει στη νέα ταινία του Pedro Almodóvar! - FilmBoy Madres Paralelas trailer: Η Penélope Cruz επιστρέφει στη νέα ταινία του Pedro Almodóvar! - FilmBoy
  • Latest News

    Madres Paralelas trailer: Η Penélope Cruz επιστρέφει στη νέα ταινία του Pedro Almodóvar!


    Τη τελευταία δεκαετία ο Pedro Almodóvar μοιάζει να "παίζει" με το ταλέντο του, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις και μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι πάντα τα καλύτερα, βλέπε Los Amantes Pasajeros όμως εκεί ακριβώς που αρχίζεις να φοβάσαι πως τα 70+ χρόνια του αρχίζουν να τον λυγίζουν, έρχεται ένα Dolor y Gloria και σβήνει κάθε αμφισβήτηση. Δύο χρόνια μετά την δις υποψήφια για Όσκαρ ταινία του, ο Ισπανός δημιουργός επιστρέφει με το Madres Paralelas.

    Η ταινίας μας συστήνει την Janis και την Ana δυο γυναίκες που βρίσκονται για πρώτη φορά στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, λίγο πριν γεννήσουν. Και οι δύο είναι ανύπαντρες και έμεινες έγκυες κατά λάθος. Η μία μεσήλικη και ενθουσιασμένη που θα γίνει μητέρα, ενώ η άλλη πολύ νέα, τρομαγμένη και μετανιωμένη. Οι διάλογοι που ανταλλάσσουν εκείνες τις λίγες ώρες που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο, δημιουργεί έναν δυνατό δεσμό μεταξύ τους και αλλάζουν τις ζωές τους για πάντα.

    Πρωταγωνιστούν οι Penélope Cruz και Milena Smit (No Matarás).

    Το Madres Paralelas έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας όπου ενθουσίασε και μέσα στο φθινόπωρο, αναμένεται στις αίθουσες.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Madres Paralelas trailer: Η Penélope Cruz επιστρέφει στη νέα ταινία του Pedro Almodóvar! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top