F King Richard trailer: Ο Will Smith είναι ο πατέρας και προπονητής των θρύλων του τένις, Venus & Serena Williams στο νέο βιογραφικό δράμα! - FilmBoy King Richard trailer: Ο Will Smith είναι ο πατέρας και προπονητής των θρύλων του τένις, Venus & Serena Williams στο νέο βιογραφικό δράμα! - FilmBoy
  • Latest News

    King Richard trailer: Ο Will Smith είναι ο πατέρας και προπονητής των θρύλων του τένις, Venus & Serena Williams στο νέο βιογραφικό δράμα!


    Γεννήθηκαν σε μια μικρή βιομηχανική πόλη του Michigan το 1980 και 1981 αντίστοιχα. Μόλις στα 4 τους, ξεκινούν να προπονούνται στο τένις. Δέκα χρόνια αργότερα κάνουν το επαγγελματικό τους ντεμπούτο και για τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια είναι οι αναμφισβήτητες βασίλισσες των court. Είναι η Venus και η Serena Serena και αυτή είναι η ιστορία του... πατέρα τους Richard!

    Ο πρωτοεμφανιζόμενος σεναριογράφος Zach Baylin κάνει την έκπληξη και αντί για μια βιογραφία των δύο αδελφών, αποφασίζει να γράψει την ιστορία του ανθρώπου που ουσιαστικά έπλασε αυτές τις δύο γυναίκες, του πατέρα και προπονητή τους Richard Williams, με την Warner Bros να βάζει πλάτη στη παραγωγή και τον Will Smith να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Στο ρόλο των δύο αθλητριών βρίσκουμε τις Saniyya Sidney (Fences) και Demi Singleton (Godfather of Harlem) με τους Aunjanue Ellis (If Beale Street Could Talk), Jon Bernthal (Those Who Wish Me Dead) και Dylan McDermott να συμμετέχουν.

    Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Reinaldo Marcus Green (Joe Bell).

    Το King Richard έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Telluride όπου πήρε πολύ καλές κριτικές και τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει τη διανομή παγκοσμίως.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: King Richard trailer: Ο Will Smith είναι ο πατέρας και προπονητής των θρύλων του τένις, Venus & Serena Williams στο νέο βιογραφικό δράμα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top