F Cube trailer: Έρχεται το γιαπωνέζικο remake της cult classic ταινίας τρόμου του Vincenzo Natali! - FilmBoy Cube trailer: Έρχεται το γιαπωνέζικο remake της cult classic ταινίας τρόμου του Vincenzo Natali! - FilmBoy
  • Latest News

    Cube trailer: Έρχεται το γιαπωνέζικο remake της cult classic ταινίας τρόμου του Vincenzo Natali!


    Δυο χρόνια πριν το Blair Witch Project, μια άλλη χαμηλού κόστους ταινία ήρθε από το πουθενά και βρέθηκε στα vhs players ολόκληρου του πλανήτη, με τη φήμη της να εξαπλώνεται στόμα με στόμα. Τα δύο μέτρια sequels του Cube έβαλαν τέλος στη σειρά όχι όμως και στην κληρονομιά που άφησε πίσω. Ένα χολυγουντιανό reboot βρίσκεται ήδη στα σκαριά, όμως πριν απ' αυτό θα δούμε ένα άλλο αναπάντεχο remake του από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου!

    Το γιαπωνέζικο Cube φαίνεται πως κρατάει το βασικό premise των αλληλένδετων δωματίων γεμάτων παγίδες, μέσα στα οποία βρίσκονται εγκλωβισμένοι παρά τη θέλησή τους μια ομάδα ανθρώπων που προσπαθούν να λύσουν τους γρίφους τους και να βρουν την έξοδο.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Kôji Tokuo και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Yasuhiko Shimizu, και οι δύο αρκετά άπειροι και το χειρότερο με ουδεμία εμπειρία στο είδος του τρόμου.

    Πρωταγωνιστούν οι Masaki Suda, Takumi Saitoh (13 Assassins), Masaki Okada, Kôtarô Yoshida, Hikaru Tashiro και Anne Watanabe.

    Το Cube θα βγει στις γιαπωνέζικες αίθουσες στο τέλος Οκτωβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cube trailer: Έρχεται το γιαπωνέζικο remake της cult classic ταινίας τρόμου του Vincenzo Natali! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top