F Star Wars: Visions trailer: Η πρώτη anime σειρά Star Wars έφτασε στο Disney+ - FilmBoy Star Wars: Visions trailer: Η πρώτη anime σειρά Star Wars έφτασε στο Disney+ - FilmBoy
  • Latest News

    Star Wars: Visions trailer: Η πρώτη anime σειρά Star Wars έφτασε στο Disney+


    Όταν η Disney αγόρασε την Lucasfilm και εξέφρασε την επιθυμία της να επεκτείνει την εποποιία του Star Wars προς όλες τις κατευθύνσεις, ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν πως ανάμεσα σε αυτές ήταν και ο χώρος του anime!

    Κι όμως, η Lucasfilm Animation σε συνεργασία με έξι μεγάλα γιαπωνέζικα στούντιο μας παρουσιάζουν το Star Wars: Visions, μια συλλογή 9 shorts που μεταφέρουν την Force στην Άπω Ανατολή!

    Οι ιστορίες δεν αποτελούν cannon της saga, έτσι οι δημιουργοί τους είχαν την ελευθερία να εξερευνήσουν τον γαλαξία του Star Wars κατά το δοκούν, με κάποια shorts να συνδέονται με τις ταινίες ενώ άλλα απλά να εμπνέονται από αυτές δημιουργόντας εναλλακτικά timelines.

    Το Star Wars: Visions ανακοινώθηκε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο και από σήμερα 22 Σεπτεμβρίου έγινε διαθέσιμο στους συνδρομητές του Disney+.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Star Wars: Visions trailer: Η πρώτη anime σειρά Star Wars έφτασε στο Disney+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top