F Chapelwaite trailer: Εφιάλτες πνίγουν την οικογένεια του Adrien Brody στη νέα Stephen-King-ική σειρά του Epix - FilmBoy Chapelwaite trailer: Εφιάλτες πνίγουν την οικογένεια του Adrien Brody στη νέα Stephen-King-ική σειρά του Epix - FilmBoy
  • Latest News

    Chapelwaite trailer: Εφιάλτες πνίγουν την οικογένεια του Adrien Brody στη νέα Stephen-King-ική σειρά του Epix


    Κύκλο κάνει η μόδα με τις διασκευές των ιστοριών του Stephen King και μετά από μερικά χρόνια που δεν τις προλαβαίναμε, τώρα πια η ταχύτητα εμφανίσεών τους έχει μειωθεί, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως μια στο τόσο δεν θα σκάει μύτη και μια καινούρια.

    Το Chapelwaite βασίζεται στην short story Jerusalem's Lot που συμπεριλαμβανόταν στη συλλογή Night Shift του 1978.
    Η ιστορία μας συστήνει τον Charles Boone, έναν καπετάνιο, η σύζυγος του οποίου βρήκε τραγικό θάνατο εν πλω, αφήνοντάς τον μόνο με τα τρία τους παιδιά.
    Ο Charles αποφασίζει να επιστρέψει στη πατρική του γη, στη μικρή πόλη Preacher’s Corners του Maine, όμως εκεί τον περιμένει η σκοτεινή ιστορία της οικογένειάς του που μοιάζει να τον στοιχειώνει.

    Δημιουργοί της σειράς είναι οι Jason Filardi (17 Again) και Peter Filardi (Flatliners) με τον Burr Steers (Pride and Prejudice and Zombies) να σκηνοθετεί τα δύο πρώτα επεισόδια.

    Πρωταγωνιστούν οι Adrien Brody (Predators) και Emily Hampshire (Schitt's Creek).

    Το Chapelwaite θα κάνει πρεμιέρα στο Epix στις 22 Αυγούστου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Chapelwaite trailer: Εφιάλτες πνίγουν την οικογένεια του Adrien Brody στη νέα Stephen-King-ική σειρά του Epix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top