F Η Marvel βρήκε τον σκηνοθέτη του νέου Blade! - FilmBoy Η Marvel βρήκε τον σκηνοθέτη του νέου Blade! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Marvel βρήκε τον σκηνοθέτη του νέου Blade!


    Όταν πριν δύο ακριβώς χρόνια η Marvel ανακοίνωνε στην SDCC την έναρξη παραγωγής μιας νέας ταινίας Blade με πρωταγωνιστή τον Mahershala Ali, γνωρίζαμε ότι θα αργήσουμε αρκετά να δούμε το project να υλοποιείται μιας και δεν συμπεριλαμβανόταν στην 4η Φασή του MCU.

    Έτσι κι έγινε, αφού μέχρι χτες, η μόνη είδηση που είχαμε ήταν ότι η πρωτοεμφανιζόμενη κινηματογραφικά Stacy Osei-Kuffour, story editor σε σειρές σαν τα Watchmen και Hunters θα αναλάμβανε να γράψει το σενάριο.

    Να σου όμως που σήμερα έγινε γνωστό από το Deadline πως ακόμα ένα κομμάτι του παζλ μπήκε, ή μάλλον είναι έτοιμο να μπει στη θέση του, με την Marvel μετά από μήνες συνεντεύξεων βρήκε τον εκλεκτό που θα κάτσει στη καρέκλα του σκηνοθέτη του Blade στο πρόσωπο του Αμερικανο-Πακιστανού Bassam Tariq που πέρυσι και μετά από μια σειρά επιτυχημένων ντοκυμαντέρ, έκανε το ντεμπούτο του στη μυθολασία με το αξιόλογο Mogul Mowgli.


    Η είδηση, όπως συνηθίζεται, δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως ο Tariq θα αναλάβει τελικά τα ηνία, με τη ταινία να μπορεί πια να μπει για τα καλά στο στάδιο προ-παραγωγής.

    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Marvel βρήκε τον σκηνοθέτη του νέου Blade! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top