F La Llorona trailer: Πολιτικό θρίλερ και μυθολογικός τρόμος στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Ixnacul! - FilmBoy La Llorona trailer: Πολιτικό θρίλερ και μυθολογικός τρόμος στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Ixnacul! - FilmBoy
  • Latest News

    La Llorona trailer: Πολιτικό θρίλερ και μυθολογικός τρόμος στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Ixnacul!



    Ένας από τους γνωστότερους μύθους της Λατινικής Αμερικής, η τρομακτική La Llorona, η κλαίουσα γυναίκα που έπνιξε τα παιδιά της και θρηνεί το χαμό τους στην αιωνιότητα, έχει διασκευαστεί αρκετές φορές για τη μεγάλη οθόνη, και η αλήθεια είναι, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία.



    Αυτή τη φορά μας έρχεται μια αρκετά διαφορετική εκδοχή της, με τον Jayro Bustamante του πολυβραβευμένου Ixnacul να συνδυάζει τον υπερφυσικό τρόμο με το πολιτικό θρίλερ για να αναδείξει μία ανοιχτή πληγή της χώρας του, της Γουατεμάλας.

    Η ιστορία μας συστήνει τον Enrique, ένας συνταξιούχο Στρατηγό που μετά από δεκαετίες, επιτέλους κάθεται στο εδώλιο για να δικαστεί για τη γενοκτονία του πληθυσμού των Μάγιας. 
    Όταν το δικαστήριο αποτυγχάνει να αποδώσει δικαιοσύνη, ο κόσμος εξεγείρεται, με τον Enrique και την οικογένειά του να βρίσκονται πολιορκημένοι στο ίδιο τους το σπίτι. 
    Όλο τους το υπηρετικό προσωπικό παραιτείται, αφήνοντας πίσω μόνο την πιστή Valeriana, μέχρι τη πρόσληψη μιας μυστηριώδους ιθαγενούς καμαριέρας, που φέρνει μαζί της τον τρόμο της La Llorona.

    To La Llorona έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στη Βενετία, περνώντας έκτοτε από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ όπως του Sundance, του San Sebastian, του Toronto αλλά και της Θεσσαλονίκης, χωρίς να κερδίζει σημαντικές διακρίσεις, είναι η αλήθεια.

    Η ταινία θα βγει σε digital στις αρχές Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: La Llorona trailer: Πολιτικό θρίλερ και μυθολογικός τρόμος στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Ixnacul! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top