F Ένα άλογο κόβει βόλτες στο Παρίσι, στην πρώτη animated ταινία του Barry Sonnenfeld! - FilmBoy Ένα άλογο κόβει βόλτες στο Παρίσι, στην πρώτη animated ταινία του Barry Sonnenfeld! - FilmBoy
  • Latest News

    Ένα άλογο κόβει βόλτες στο Παρίσι, στην πρώτη animated ταινία του Barry Sonnenfeld!


    Διάσημος ως σκηνοθέτης των σειρών ταινιών The Addams Family και Men in Black, ο Barry Sonnenfeld δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που μας δημιούργησε στην αρχή της καριέρας του, και βασική αιτία γι' αυτό ήταν η παταγώδης αποτυχία του Wild Wild West (1999) που δύσκολα συγχωρείται.

    Με εξαίρεση τα δύο sequels του MiB, τα τελευταία είκοσι χρόνια κινείται μεταξύ σαχλών οικογενειακών ταινιών όπως το Nine Lives (2016) και τηλεοπτικών σειρών (A Series of Unfortunate Events).

    Φαίνεται όμως πως ένας από τους θρυλικότερους παραγωγούς, ο Frank Marshall (Indiana Jones, Jurassic Park, Bourne) αποφάσισε να του δώσει ακόμα μια ευκαιρία αναλαμβάνοντας τη νέα του ταινία Perestroika in Paris.

    Αυτή είναι βασισμένη στο ομότιτλο -βραβευμένο με Πούλιτζερ- μυθιστόρημα της Jane Smiley, με την ιστορία να ακολουθεί μια φοραδίτσα ονόματι Perestroika που αφήνει τον στάβλο της και περιφέρεται στους δρόμους του Παρισιού. 
    Στις βόλτες της γίνεται φίλη με την Frida, ένα γερμανικό Πόιντερ που περιφέρεται μετά το θάνατο του αφεντικού της, ενός μουσικού του δρόμου, τον Raoul, ενός γερακιού που συχνάζει στο άγαλμα του Benjamin Franklin, και τους Sid και Nancy, δυο αγριόπαπιες που δεν σταματούν να τσακώνονται! 
    Η παρέα γίνεται ακόμα πιο περίεργη όταν σε αυτή προστίθεται ένα μικρό αγόρι που ζει με την κουφή και τυφλή γιαγιά του σε μια παλιά έπαυλη! 
    Για πόση ώρα θα μπορεί να τριγυρίζει στους δρόμους της πόλης αυτή η περίεργη ομάδα, χωρίς να τραβήξει τα βλέμματα;

    Ο Sonnenfeld θα διασκευάσει το Perestroika in Paris σε μορφή παραδοσιακού 2d animation, κάτι που δοκιμάζει για πρώτη φορά στη καριέρα του, με τον σεναριογράφο να αναζητείται.
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ένα άλογο κόβει βόλτες στο Παρίσι, στην πρώτη animated ταινία του Barry Sonnenfeld! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top