F Ο François Ozon ετοιμάζει το remake της "Petra von Kant" του Fassbinder! - FilmBoy Ο François Ozon ετοιμάζει το remake της "Petra von Kant" του Fassbinder! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο François Ozon ετοιμάζει το remake της "Petra von Kant" του Fassbinder!


    Το κάποτε enfant terrible του γαλλικού σινεμά έχει πια περάσει τα 50 και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις υψηλές προσδοκίες που είχε θέσει στην αρχή της καριέρας του, έστω κι αν είχε πολλές καλές στιγμές όπως το πρόσφατο Grâce à Dieu.

    Ενώ περιμένουμε να δούμε τα δύο τελευταία του φιλμ Été 85 και Tout s'est Bien Passé που περιμένουν στα συρτάρια των διανομέων το πέρασμα του covid, ο François Ozon είναι πανέτοιμος να ξεκινήσει τα γυρίσματα της επόμενής του ταινίας.

    Αυτή δεν είναι άλλη από μια νέα "χαλαρή" διασκευή του διάσημου θεατρικού έργου του Rainer Werner Fassbinder, The Bitter Tears of Petra von Kant, το οποίο μετέφερε ο ίδιος στη μεγάλη οθόνη το 1972 και έγραψε τη δική του ιστορία στο ευρωπαϊκό σινεμά.

    Τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν οι Isabelle Adjani (Diabolique) και Denis Menochet (Seules les Bêtes), με τη παρουσία του δεύτερου να αιτιολογεί και τον τίτλο της ταινίας που θα είναι Peter von Kant!
    Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο François Ozon ετοιμάζει το remake της "Petra von Kant" του Fassbinder! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top