F Young Rock trailer: Τα νεανικά χρόνια του Dwayne Johnson γίνονται τηλεοπτική σειρά στο NBC! - FilmBoy Young Rock trailer: Τα νεανικά χρόνια του Dwayne Johnson γίνονται τηλεοπτική σειρά στο NBC! - FilmBoy
  • Latest News

    Young Rock trailer: Τα νεανικά χρόνια του Dwayne Johnson γίνονται τηλεοπτική σειρά στο NBC!


    Ο Dwayne Johnson, σύμφωνα τουλάχιστον με τον πλανήτη Αμερική, είναι ο #1 σούπερ-σταρ του κόσμου. 
    Είναι συμπαθής, είναι αστείος (νταξ..), ήταν αθλητής του WWE, είναι action hero και κατ΄επέκταση όλων αυτών και απίστευτα ακριβοπληρωμένος. 
    Η δημοφιλία του είναι τέτοια που δεν είναι λίγοι οι Αμερικάνοι που είχαν δηλώσει πως θα τον ήθελαν μέχρι και για Πρόεδρο!

    Με αυτή την υπόθεση ξεκινάει την ιστορία του το Young Rock, η νέα κωμική σειρά του NBC που θα μας ξεδιπλώσει την ιστορία της ζωής του "The Rock" από τη παιδική ηλικία και την ανατροφή του στη Χαβάη μέσα σε μια οικογένεια παλαιστών, στα νεανικά του χρόνια, την υπερβολική του ανάπτυξη και το σύντομο πέρασμα από το αμερικάνικο φούτμπολ, μέχρι τα πρώτα βήματα στην πάλη, και όλα αυτά μέσα από μία υποθετική συνέντευξη με αφορμή την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2032!

    Δημιουργός της σειράς είναι η Nahnatchka Khan του Fresh Off the Boat με τους Adrian Groulx, Bradley Constant και Uli Latukefu (Alien: Covenant) να υποδύονται τον Johnson σε διαφορετικές ηλικίες.

    Το Young Rock θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Young Rock trailer: Τα νεανικά χρόνια του Dwayne Johnson γίνονται τηλεοπτική σειρά στο NBC! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top