F Το επεισοδιακό ταξίδι του Δράκουλα από τα Καρπάθια στην Αγγλία, ζωντανεύει στη νέα ταινία Last Voyage of the Demeter - FilmBoy Το επεισοδιακό ταξίδι του Δράκουλα από τα Καρπάθια στην Αγγλία, ζωντανεύει στη νέα ταινία Last Voyage of the Demeter - FilmBoy
  • Latest News

    Το επεισοδιακό ταξίδι του Δράκουλα από τα Καρπάθια στην Αγγλία, ζωντανεύει στη νέα ταινία Last Voyage of the Demeter


    Dracula του Bram Stoker. Κεφάλαιο 7ο. 
    Μετά από ένα απόσπασμα από το ημερολόγιο της Mina, η πλοκή μας πάει στο ρώσικο σκάφος "Δήμητρα", το οποίο μεταφέρει από τη Βάρνα της Βουλγαρίας στο Γουίτμπι της Αγγλίας κάποια μυστηριώδη κιβώτια που μοιάζουν να μην περιέχουν τίποτα περισσότερο από χώμα. 
    Κανένας δεν γνώριζε πως μέσα σε ένα απ' αυτά βρίσκεται ο Κόμης Δράκουλας. 
    Ο ένας μετά τον άλλον, τα μέλη του πληρώματος εξαφανίζονται και όταν το πλοίο πιάνει λιμάνι, ο μόνος που κατεβαίνει είναι ένας μεγάλος λύκος!

    Μπορεί το βιβλίο να μην εισέρχεται σε πολλές λεπτομέρειες για το τί ακριβώς συνέβη στο ταξίδι της Δήμητρας, όμως αλήθεια είναι ότι με λίγη φαντασία μπορούμε να υποπτευτούμε και αυτές ακριβώς οι υποψίες αναμένονται να ζωντανέψουν στη ταινία της Amblin, Last Voyage Of The Demeter.

    Το project βρίσκεται στα σκαριά εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, από το 2002 δηλαδή όταν οι παραγωγοί αγόρασαν το ομότιτλο spec script από τον Bragi Schut, που στη συνέχεια έγραψε το Escape Room.

    Η ταινία φαίνεται πως επιτέλους προχωράει, με τον Zak Olkewicz (Bullet Train) να γράφει το τελικό σενάριο και τον André Øvredal (Mortal) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία. 
    Η προ-παραγωγή έχει ήδη φτάσει στο σημείο του casting, με τον Corey Hawkins (Kong: Skull Island) να είναι το πρώτο μέλος που έκλεισε θέση για το Demeter.
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το επεισοδιακό ταξίδι του Δράκουλα από τα Καρπάθια στην Αγγλία, ζωντανεύει στη νέα ταινία Last Voyage of the Demeter Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top