F Όλοι είναι ερωτευμένοι με την Emma Stone στη νέα συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο! - FilmBoy Όλοι είναι ερωτευμένοι με την Emma Stone στη νέα συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο! - FilmBoy
  • Latest News

    Όλοι είναι ερωτευμένοι με την Emma Stone στη νέα συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο!


    Ανεξαρτήτως τι πιστεύουν οι θεατές για τις ταινίες του, οι ηθοποιοί που έχουν συνεργαστεί μαζί του έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για τον Γιώργο Λάνθιμο και δεν είναι τυχαίο πως εύκολα δέχονται να την επαναλάβουν. 
    Κάπως έτσι αναμένεται να επαναληφθεί και η συνεργασία του με την Emma Stone σε μια εξίσου weird ταινία εποχής με τίτλο Poor Things.

    Το φιλμ αποτελεί διασκευή του ομότιτλου μυθιστορήματος του Alasdair Gray και μας πηγαίνει στη Γλασκόβη του 19ου αιώνα, εκεί όπου ζει ο γιατρός Archibald McCandless με την αρραβωνιαστικιά του Bella Baxter, μια γυναίκα με εξαιρετικά αυξημένη σεξουαλικότητα και... μυαλό μωρού παιδιού! 
    Αυτό συμβαίνει γιατί ο Bella είναι στη πραγματικότητα η Victorian Blessington, μια κακοποιημένη σύζυγος που στη προσπάθειά της να ξεφύγει από τον άνδρα της, κατέληξε να πνιγεί με τον γιατρό να περιμαζεύει το πτώμα της και να αντικαθιστά τον νεκρό της εγκέφαλο με εκείνον ενός εμβρύου με αποτέλεσμα να την ξαναζωντανέψει μεν αλλά η νέα κοπέλα πάσχει από ερωτομανία, πιστεύει δηλαδή όλοι είναι ερωτευμένοι μαζί της! 
    Ενώ ετοιμάζεται να την παντρευτεί, η Bella το σκάει με έναν ύποπτο δικηγόρο με την ιστορία να την οδηγεί μέχρι την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, την Οδησσό της Ρωσίας με κατάληξη σε ένα παριζιάνικο μπορντέλο, και όλα αυτά με το μυαλό της να ωριμάζει με τρομακτική ταχύτητα με αποτέλεσμα να αλλάζει συνεχώς ψυχολογία και χαρακτήρα!

    Στα ακόμα πιο ευχάριστα, τη σεναριακή διασκευή θα γράψει ο Tony McNamara του The Favorite!

    Αυτή τη στιγμή, ο Λάνθιμος έχει τουλάχιστον 3 παραγωγές στα σκαριά χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποια θα μπει πρώτη για γυρίσματα, γι' αυτό μη κρατάτε και την αναπνοή σας για το Poor Things.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Όλοι είναι ερωτευμένοι με την Emma Stone στη νέα συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top