F Ο Ben Stiller επιστρέφει πίσω από τη κάμερα με ένα true-story αστυνομικό δράμα! - FilmBoy Ο Ben Stiller επιστρέφει πίσω από τη κάμερα με ένα true-story αστυνομικό δράμα! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ben Stiller επιστρέφει πίσω από τη κάμερα με ένα true-story αστυνομικό δράμα!


    Φαίνεται πως η αποτυχία του Zoolander 2 κόστισε πολύ περισσότερο απ' όσο υπολόγιζε, στον Ben Stiller, το όνομα του οποίου έχουμε να ακούσουμε σχεδόν τρία χρόνια. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης όμως φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει, όχι όμως μπροστά αλλά πίσω από τις κάμερες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Collider, ο Stiller συμφώνησε με την MGM για να αναλάβει τη σκηνοθεσία του The Seven Five, ενός αστυνομικού δράματος που θα διηγηθεί την αληθινή ιστορία του Michael Down, ενός αστυνομικού του 75ου τμήματος της ανατολικής Νέας Υόρκης, το οποίο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 είχε μετατρέψει σε άνδρο διαφθοράς.

    Ο Dowd το 1992 τελικά συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκιση, αποκαλύπτωντας την εκτεταμένη διαφθορά σε όλη τη δύναμη της αστυνομίας.

    Η ιστορία του έγινε γνωστή μέσα από το ομότιτλο ντοκυμαντέρ του 2004, τα δικαιώματα του οποίου απέκτησε ο Michael De Luca της MGM, κλείνοντας τον Tony McNamara (The Favourite) για να γράψει το σενάριο.

    Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν ακουστεί τα ονόματα των Aaron Taylor-Johnson και Nicholas Hoult, χωρίς να υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία.

    Τον Ben Stiller θα δούμε προσεχώς (;;;) στο Locked Down, μια κωμωδία ληστείας σε σκηνοθεσία Doug Liman, δίπλα στους Anne Hathaway και Chiwetel Ejiofor.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ben Stiller επιστρέφει πίσω από τη κάμερα με ένα true-story αστυνομικό δράμα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top