F Ο Vin Diesel θα επιστρέψει ως... νανο-ρομπο-στρατιώτης στο Bloodshot 2! - FilmBoy Ο Vin Diesel θα επιστρέψει ως... νανο-ρομπο-στρατιώτης στο Bloodshot 2! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Vin Diesel θα επιστρέψει ως... νανο-ρομπο-στρατιώτης στο Bloodshot 2!


    Είτε μας αρέσει είτε όχι, χάρη στην επιτυχία των Fast & Furious, το όνομα του Vin Diesel "μετράει" στα γραφεία των παραγωγών με τον γνωστό ηθοποιό να έχει πάρει αρκετά projects πάνω του. Ένα απ' αυτά ήταν και το Bloodshot, η διαδικασία παραγωγής του οποίου δεν ήταν ιδιαίτερα ομαλή, μέχρι που έβαλε πλάτη ο ίδιος.

    Η πρεμιέρα της ταινίας είχε την ατυχία να πέσει πάνω στην έναρξη της καραντίνας, με αποτέλεσμα η διανομή του να είναι ιδιαίτερα προβληματική. Η ταινία δεν πήρε καλές κριτικές, ενώ και στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε όσες τουλάχιστον πρόλαβε να παιχτεί, δεν τα πήγε καλά. Κάπου εκεί πιστέψαμε πως ξεμπερδέψαμε με τον νανο-ρομπο-στρατιώτη της Valiant Comics, όμως φαίνεται πως δεν είχαμε υπολογίσει όλες τις παραμέτρους.

    Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά οι παραγωγοί, η ταινία τα πήγε πάρα πολύ καλά στην μετά-καραντίνας διανομή του, με πάρα πολλούς θεατές να το τιμούν σε vod και στις streaming πλατφόρμες. Αν σε αυτό συνυπολογίσουμε την επιθυμία της Valiant να χτίσει γύρω από τον ήρωα ένα νέο cinematic universe αλλά και εκείνη του Vin Diesel να επιστρέψει στο ρόλο, η είδηση του sequel αναπόφευκτη.

    Έτσι κι έγινε λοιπόν, με τον παραγωγό Dan Mintz να ανακοινώνει πως το Bloodshot 2 παίρνει το πράσινο φως, χωρίς να δίνεται κάποια επιπλέον πληροφορία πέραν του ότι ο Diesel φυσικά θα επιστρέψει.

    Λέτε να τα καταφέρει καλύτερα τη δεύτερη φορά;

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Vin Diesel θα επιστρέψει ως... νανο-ρομπο-στρατιώτης στο Bloodshot 2! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top