F Run trailer: Η Sarah Paulson είναι μια πραγματική psycho-mom στο νέο θρίλερ του δημιουργού του Searching - FilmBoy Run trailer: Η Sarah Paulson είναι μια πραγματική psycho-mom στο νέο θρίλερ του δημιουργού του Searching - FilmBoy
  • Latest News

    Run trailer: Η Sarah Paulson είναι μια πραγματική psycho-mom στο νέο θρίλερ του δημιουργού του Searching


    Μέχρι τις αρχές των 10's ήταν ακόμα μία από εκείνες τις αξιόλογες μεν καρατερίστες ηθοποιούς που όλοι τις είχαμε δει σε κάποια ταινία όμως κανείς δε ήξερε το όνομά τους.

    Και ύστερα ήρθε το American Horror Story και χάρη στη σειρά του Ryan Murphy, η Sarah Paulson αναδείχτηκε σε μια από τις πιο hot ηθοποιούς του Hollywood, και όπως αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση, το αξίζει και με το παραπάνω.

    Στη νέα της ταινία Run υποδύεται την Diane Sherman, μια γυναίκα που δυσκολεύτηκε πολύ να αποκτήσει αλλά και να κρατήσει στη ζωή τη κόρη της Chloe, με αποτέλεσμα να έχει γίνει υπερπροστατευτική. 
    Η Chloe είναι πια μια νεαρή έφηβη, όμως η Diane συνεχίζει να μην την αφήνει να κάνει ρούπι και όταν η κοπέλα αρχίζει να ψάχνει για το παρελθόν της μητέρας της, το σκοτεινό μυστικό της βγαίνει στην επιφάνεια.

    Το Run είναι η νέα ταινία του Aneesh Chaganty που πριν δύο χρόνια μας έδωσε το πολύ καλό Searching.

    Η ταινία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2020, όμως μια αναβολή για το Μάιο την έριξε στα χέρια του κορωνοϊού, αναγκάζοντας την Lionsgate να τη βγάλει προσωρινά από το καλεντάρι της και εν τέλει να την "ξεφορτωθεί" απευθείας στο Hulu στις 20 Νοεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Run trailer: Η Sarah Paulson είναι μια πραγματική psycho-mom στο νέο θρίλερ του δημιουργού του Searching Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top