F The Right Stuff trailer: Η πρώτη επανδρωμένη διαστημική αποστολή αναβιώνει στη νέα δραματική σειρά του Disney+ - FilmBoy The Right Stuff trailer: Η πρώτη επανδρωμένη διαστημική αποστολή αναβιώνει στη νέα δραματική σειρά του Disney+ - FilmBoy
  • Latest News

    The Right Stuff trailer: Η πρώτη επανδρωμένη διαστημική αποστολή αναβιώνει στη νέα δραματική σειρά του Disney+


    Μετά από ένα σύντομο first look βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Disney+ κατά την SDCC, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια πιο ενδελεχή ματιά στη νέα δραματική ιστορική σειρά The Right Stuff.

    Βασισμένο στο ομότιτλο non-fiction βιβλίο του Tom Wolfe, το The Right Stuff μας πάει πίσω στο 1959, στη κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, όταν η αμερικάνικη κυβέρνηση αποφάσισε πως για "βγει από πάνω" θα πρέπει να είναι η χώρα που θα στείλει τον άνθρωπο στο διάστημα. Η σειρά ακολουθεί τη προετοιμασία της θρυλικής αποστολής Mercury, η οποία έγινε και το πρώτο άτυπο αμερικάνικο reality, με τους αστροναύτες και τις οικογένειές τους να μπαίνουν στο επίκεντρο ολόκληρης της χώρας, με τον κόσμο να περιμένει να δει αν θα γίνουν ήρωες ή μάρτυρες.

    Σε παραγωγή της Appian Way του Leonardo DiCaprio, με τον Mark Lafferty (Halt and Catch Fire) να κρατάει τα ηνία ως showrunner και τον David Nutter του GoT στη καρέκλα του σκηνοθέτη, το The Right Stuff θα ανέβει στη πλατφόρμα της Disney στις 9 Οκτωβρίου.

    Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Jake McDorman (Limitless), Michael Trotter (Underground), Patrick J. Adams (Suits), James Lafferty (One Tree Hill), Aaron Staton (Castle Rock), Colin O'Donoghue (Once Upon a Time) και Micah Stock.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Right Stuff trailer: Η πρώτη επανδρωμένη διαστημική αποστολή αναβιώνει στη νέα δραματική σειρά του Disney+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top