F The Comeback Trail trailer: Ο Robert De Niro προσπαθεί να σκοτώσει τον Tommy Lee Jones αλλά δεν του κάθεται! - FilmBoy The Comeback Trail trailer: Ο Robert De Niro προσπαθεί να σκοτώσει τον Tommy Lee Jones αλλά δεν του κάθεται! - FilmBoy
  • Latest News

    The Comeback Trail trailer: Ο Robert De Niro προσπαθεί να σκοτώσει τον Tommy Lee Jones αλλά δεν του κάθεται!



    Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones... ακόμα μια κωμωδία γηροκομείου θα πει κανείς εκ πρώτης όψεως. 
    Θα έχει όμως δίκιο ή το The Comeback Trail είναι κάτι περισσότερο;

    Ο Max και ο Walter είναι δύο... όχι ιδιαίτερα επιτυχημένοι κινηματογραφικοί παραγωγοί που αναγκάστηκαν να δανειστούν από τη μαφία και φυσικά τώρα δε μπορούν να τα επιστρέψουν. 
    Έχουν 72 ώρες για να τα αποπληρώσουν και ένα ατύχημα του οποίου γίνονται τυχαίοι μάρτυρες τους δίνει την ιδέα για τον τρόπο που θα τα καταφέρουν. 
    Μέσα σε λίγες ώρες στήνουν τη νέα τους ταινία, ένα γουέστερν με πολλά κασκαντερικά, προσλαμβάνουν για πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο ηθοποιό, τον ασφαλίζουν και περιμένουν να τον δουν να σκοτώνεται ώστε να εισπράξουν τα ασφάλιστρα! 
    Έλα όμως που δε λέει να πεθάνει!

    Το The Comeback Trail είναι η νέα ταινία του George Gallo (Middle Men) και δίπλα στους προαναφερόμενους θρύλους, βρίσκουμε επίσης τους Zach Braff (Oz the Great and Powerful), Emile Hirsch (Freaks) και Eddie Griffin (A Star Is Born).

    Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στα μέσα Νοεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Comeback Trail trailer: Ο Robert De Niro προσπαθεί να σκοτώσει τον Tommy Lee Jones αλλά δεν του κάθεται! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top