F I'm Thinking of Ending Things trailer: Ο Charlie Kaufman επιστρέφει με ένα mindf*ck ψυχολογικό θρίλερ που θα προκαλέσει! - FilmBoy I'm Thinking of Ending Things trailer: Ο Charlie Kaufman επιστρέφει με ένα mindf*ck ψυχολογικό θρίλερ που θα προκαλέσει! - FilmBoy
  • Latest News

    I'm Thinking of Ending Things trailer: Ο Charlie Kaufman επιστρέφει με ένα mindf*ck ψυχολογικό θρίλερ που θα προκαλέσει!



    Σκηνοθέτης των αμφιλεγόμενων Synecdoche, New York και Anomalisa αλλά και σεναριογράφος των (σχετικά) πιο mainstream Adaptation, Eternal Sunshine of the Spotless Mind και Confessions of a Dangerous Mind, ο Charlie Kaufman είναι ένας love-or-hate δημιουργός που με κάθε νέα του ταινία προκαλεί το νου αλλά μερικές φορές και την υπομονή του κοινού.

    Οι ταινίες του ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα εμπορικές, έτσι δεν μας εκπλήσσει που η νέα του δημιουργία έρχεται μέσα από το Netflix με το I'm Thinking of Ending Things να βασίζεται στο ομοτιτλο μυθιστόρημα του Iain Reid.

    Η ιστορία μας συστήνει μια ανώνυμη κοπέλα που έχει μια σύντομη σχέση με τον Jake, στην οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει τέλος. Παρ' όλ' αυτά, δέχεται να ταξιδέψει μαζί του μέχρι το σπίτι των γονιών του για να τους γνωρίσει και εκεί η κατάσταση αρχίζει να γίνεται όλο και πιο περίεργη, με μια χιονοθύελλα που τους εγκλωβίζει να την κάνει να αμφισβητεί ότι ήξερε για τον εαυτό της, τον Jake αλλά και ολόκληρο το κόσμο.


    Με το I'm Thinking of Ending Things, ο Charlie Kaufman φαίνεται πως ακολουθεί τη μόδα των Α24 horror movies, με ένα mindfuck ψυχολογικό θρίλερ που είναι καταδικασμένο να διχάσει.

    Πρωταγωνιστούν οι Jessie Buckley (Misbehaviour), Jesse Plemons (Vice), Toni Collette (Hereditary) και David Thewlis (Wonder Woman).

    Ραντεβού στις 4 Σεπτεμβρίου στο Netflix. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I'm Thinking of Ending Things trailer: Ο Charlie Kaufman επιστρέφει με ένα mindf*ck ψυχολογικό θρίλερ που θα προκαλέσει! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top