F DC Fandom 2020: Shazam 2, Black Adam, The Flash, Aquaman 2 και τα... ρέστα της μεγάλης virtual έκθεσης της DC - FilmBoy DC Fandom 2020: Shazam 2, Black Adam, The Flash, Aquaman 2 και τα... ρέστα της μεγάλης virtual έκθεσης της DC - FilmBoy
  • Latest News

    DC Fandom 2020: Shazam 2, Black Adam, The Flash, Aquaman 2 και τα... ρέστα της μεγάλης virtual έκθεσης της DC



    Επί 24 ώρες, η DC έτρεξε το DC Fandom, μία virtual έκθεση που καθήλωσε παράλληλα αποζημίωσε τα fanboys που απογοητεύτηκαν από την ουσιαστική απουσία της εταιρίας από την Comic-Con.

    Αφότου σας ενημερώσαμε για τα μεγάλα νέα της εταιρίας, αξίζει να κάνουμε και μια αναφορά στα πιο μικρά...

    - "Shazam: Fury of the Gods" θα είναι ο πλήρης τίτλος του sequel του Shazam με τη ταινία να βγαίνει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2022.

    - Έξι χρόνια μετά το casting του ως Black Adam, ο Dwayne Johnson... δεν μας έκανε τη τιμή να εμφανιστεί με τη στολή του, όμως δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βιντεάκι με κάποια concept art ώστε να πάρουμε μια πρώτη γεύση.





    - Λίγο πιο σοβαρό θα είναι το Aquaman 2, όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης James Wan.


    - Το δικό του multiverse θα παρουσιάσει η ταινία The Flash, με τον σκηνοθέτη Andy Muschietti να αποκαλύπτει ένα concept art με τη νέα στολή του Ezra Miller αλλά και το γεγονός πως το πέρασμά τους από τη ταινία θα κάνουν όχι ένας αλλά δύο Batman, ο Ben Affleck και ο Michael Keton!!



    - Τέλος, ο παραγωγός και σκηνοθέτης Reginald Hudlin (Marshall) αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τη κινηματογραφική ταινία του ήρωα Static Shock.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: DC Fandom 2020: Shazam 2, Black Adam, The Flash, Aquaman 2 και τα... ρέστα της μεγάλης virtual έκθεσης της DC Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top