F Made in Italy trailer: Lian Neeson και υιός πάνε Ιταλία για μια πολύ προσωπική δραμεντί! - FilmBoy Made in Italy trailer: Lian Neeson και υιός πάνε Ιταλία για μια πολύ προσωπική δραμεντί! - FilmBoy
  • Latest News

    Made in Italy trailer: Lian Neeson και υιός πάνε Ιταλία για μια πολύ προσωπική δραμεντί!



    Παρά τις προ ετών δηλώσεις του πως θα αποσυρθεί από τις ταινίες δράσης, αν ρίξουμε μια ματιά στη σελίδα του, δε μπορούμε να μη προσέξουμε πως από τις 4 ταινίες στις οποίες θα τον δούμε προσεχώς, στις 3 στέκεται με ένα όπλο στο χέρι! 
    Η 4η ωστόσο, και αυτή που θα δούμε χρονικά πρώτη, είναι όντως κάτι διαφορετικό με τον Liam Neeson να συμπρωταγωνιστεί με τον γιο του Micheál Richardson στη δραμεντί Made In Italy.



    Σύμφωνα με το στόρι, ο Richard ένας μποέμ Λονδρέζος καλλιτέχνης, ταξιδεύει με τον αποξενωμένο γιο του μέχρι τη Τοσκάνη της Ιταλίας για να πουλήσει το πατρικό της συζύγου του, που τους κληροδότησε μετά το θάνατό της. 
    Το σπίτι όμως που βρίσκουν είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση απ' ότι περίμεναν και αναγκάζονται να παραμείνουν για να το επισκευάσουν και αυτός ο χρόνος τους δίνει την ευκαιρία να πουν πράγματα που μέχρι τότε δεν τολμούσαν αλλά και να μπλεχτούν σε κωμικές περιπέτειες με τους ντόπιους μάστορες.

    Το Made in Italy είναι μια δημιουργία του γνωστού ηθοποιού James D'Arcy, που εδώ κάνει το ντεμπούτο του και πίσω από τη κάμερα. 
    Ο προ δεκαετίας πρόωρος χαμός της Natasha Richardson, συζύγου του Liam και μητέρας του Micheál σίγουρα προσφέρει άλλο βάθος στην ιστορία λόγω των κοινών στοιχείων με τη πραγματική ζωή των δύο ηθοποιών.

    Το Made in Italy θα δούμε στις 9 Ιουλίου! 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Made in Italy trailer: Lian Neeson και υιός πάνε Ιταλία για μια πολύ προσωπική δραμεντί! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top