F Above Suspicion trailer: Παρανομίες, δολοφονίες, έρωτες ...και η Emilia Clarke! - FilmBoy Above Suspicion trailer: Παρανομίες, δολοφονίες, έρωτες ...και η Emilia Clarke! - FilmBoy
  • Latest News

    Above Suspicion trailer: Παρανομίες, δολοφονίες, έρωτες ...και η Emilia Clarke!


    Έχουν περάσει δυο δεκαετίες από τις μέρες που ο Phillip Noyce (Patriot Games, Clear and Present Danger, The Bone Collector) βρισκόταν μεταξύ των hot σκηνοθετών του Hollywood, και μπορεί ο αισίως 70άρης Αυστραλός να μη περνάει και τη καλύτερη περίοδο της καριέρας του, ωστόσο που και που κάνει την (επαν)εμφάνισή του και αξίζει να ρίξουμε έστω μια ματιά στη νέα του δημιουργία.



    Το Above Suspicion βασίζεται στο ομότιτλο non-fiction βιβλίο του Joe Sharkey και αναβιώνει την αληθινή ιστορία ενός πράκτορα του FBI που τοποθετείται σε μια μικρή πόλη του Kentucky, όπου μπλέκεται με μια νεαρή όμορφη γυναίκα, την οποία χρησιμοποιεί ως πληροφοριοδότη.
    Εκείνος κάνει συλλήψεις, εκείνη τον βλέπει ως διέξοδο από τη μίζερη ζωή της, όμως το "όνειρο" χαλάει όταν έρχεται η καταστροφή και εκείνος φτάνει να κατηγορείται για φόνο.

    Τη σεναριακή διασκευή έγραψε ο Chris Gerolmo (Mississippi Burning) και πρωταγωνιστούν οι Emilia Clarke (Solo) και Jack Huston (The Irishman).

    Λόγω των κακών πρώτων κριτικών, η ταινία εδώ και ένα χρόνο σκονίζεται στα συρτάρια και το επόμενο διάστημα θα βγει απευθείας στις digital πλατφόρμες.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Above Suspicion trailer: Παρανομίες, δολοφονίες, έρωτες ...και η Emilia Clarke! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top