F The Trip to Greece trailer: Το ταξίδι γαστρονομίας των Rob Brydon και Steve Coogan ολοκληρώνεται στην Ελλάδα! - FilmBoy The Trip to Greece trailer: Το ταξίδι γαστρονομίας των Rob Brydon και Steve Coogan ολοκληρώνεται στην Ελλάδα! - FilmBoy
  • Latest News

    The Trip to Greece trailer: Το ταξίδι γαστρονομίας των Rob Brydon και Steve Coogan ολοκληρώνεται στην Ελλάδα!



    Ο 2010 ο Michael Winterbottom παρουσίασε μέσω του BBC τη μίνι-σειρά The Trip, σύμφωνα με το σενάριο της οποίας οι διάσημοι ηθοποιοί Steve Coogan και Rob Brydon υποδυόμενοι μια ημι-φανταστική εκδοχή των εαυτών τους, ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν για λογαριασμό ενός περιοδικού μια γαστρονομική περιοδεία στα εστιατόρια της βόρειας Αγγλίας. 
    Κάτι μεταξύ αυτοσχεδιαστικού sitcom και γαστρονομικού-ταξιδιωτικού mockumentary, το The Trip γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία που προκάλεσε τον Winterbottom να το μοντάρει και να το κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους.

    Φυσικά η επιτυχία δε μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτη, με το 2014 να ακολουθεί το αντίστοιχο The Trip to Italy, το 2017 το The Trip to Spain και φτάσαμε στο 2020 όταν η περιπέτειά τους ολοκληρώνεται με το The Trip to Greece.



    Οι δύο φίλοι αποφασίζουν να ακολουθήσουν τα βήματα του Οδυσσέα και να ταξιδέψουν γαστρονομικά από την αρχαία Τροία στην Ιθάκη, κάνοντας στάσεις στους Λέσβο, Καβάλα, Χαλκιδική, Πήλιο, Αθήνα, Ύδρα, Μάνη και φυσικά Ιθάκη.

    Το The Trip to Greece προβλήθηκε στην 6τομη τηλεοπτική του εκδοχή στις αρχές Μαρτίου και ήταν προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες το Μάιο. 
    Ωστόσο λόγω κορωνοϊού τα σχέδια χάλασαν με τη ταινία να καταλήγει απευθείας σε home video. 
    Τα δικαιώματα διανομής της ταινίας στην Ελλάδα έχει η Tanweer και σύμφωνα με τον -προ καραντίνας- προγραμματισμό της, θα μας ερχόταν στα τέλη Ιουλίου. Φυσικά, μετά τα όσα περνάμε τίποτα δεν είναι σίγουρο.

    Μέχρι τότε δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Trip to Greece trailer: Το ταξίδι γαστρονομίας των Rob Brydon και Steve Coogan ολοκληρώνεται στην Ελλάδα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top