F Peninsula trailer: Η Κορέα πλημμύρισε με ζόμπι στο sequel του Train to Busan! - FilmBoy Peninsula trailer: Η Κορέα πλημμύρισε με ζόμπι στο sequel του Train to Busan! - FilmBoy
  • Latest News

    Peninsula trailer: Η Κορέα πλημμύρισε με ζόμπι στο sequel του Train to Busan!


    Ένα από τα surprise hits παγκοσμίως το 2016 (παρότι εμείς το είδαμε δυο χρόνια αργότερα) αλλά και ένα από τα καλύτερα zombie movies της δεκαετίας, το Train to Busan του Sang-ho Yeon μας υπενθύμισε το σωστό τρόπο να γυρίζεις μια πραγματικά αγωνιώδη ταινία με ζόμπι. 
    Φυσικά το sequel ήταν αναπόφευκτο...

    Το Peninsula λαμβάνει χώρα 4 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και μας ενημερώνει πως η κορεατική χερσόνησος έχει καταληφθεί ολοκληρωτικά από τα μανιασμένα ζόμπι και έχει αποκλειστεί από τον υπόλοιπο πλανήτη ώστε να μην υπάρχουν "διαρροές". 
    Ο Jung-seok είναι ένας από τους επιζήσαντες, πρώην στρατιώτης, που έχει βρει καταφύγιο στην απέναντι όχθη, όμως μια αποστολή τον στέλνει πίσω στη Χερσόνησο.



    Με το Train to Busan να παραμένει μονάχα για διαφημιστικούς λόγους ως υπότιτλος μιας και πια η υπόθεση έχει ξεφύγει από τα στενά όρια του τραίνου, το Peninsula μοιάζει μια τελείως διαφορετική ταινία από το πρώτο μέρος, με το σκοτεινό post-apocalyptic σκηνικό να παίρνει τη σκυτάλη, αλλά με το μαύρο χιούμορ και τη δαιμονιώδη δράση να είναι και πάλι εδώ.

    Η ταινία για προφανείς λόγους δεν έχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας, με τα reports να αναφέρουν τα τέλη Αυγούστου, κάτι που φυσικά όσο διαρκεί η πανδημία που ζούμε παγκοσμίως, δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να θεωρηθεί σίγουρο.

    Το πρώτο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα από την Well Go USA Entertainment που έχει αναλάβει τη διανομή στις ΗΠΑ και είναι άκρως εντυπωσιακό. 
    **Update** Με τις κινηματογραφικές αίθουσες να ξανανοίγουν η μία μετά την άλλη, το προμοτάρισμα του Peninsula συνεχίζεται με το ολοκληρωμένο trailer να είναι ακόμα εντυπωσιακότερο.

    Δείτε τα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Peninsula trailer: Η Κορέα πλημμύρισε με ζόμπι στο sequel του Train to Busan! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top