F When The Street Lights Go On trailer: Ενδιαφέρουσα νέα coming-of-age σειρά μυστηρίου έρχεται στο Quibi - FilmBoy When The Street Lights Go On trailer: Ενδιαφέρουσα νέα coming-of-age σειρά μυστηρίου έρχεται στο Quibi - FilmBoy
  • Latest News

    When The Street Lights Go On trailer: Ενδιαφέρουσα νέα coming-of-age σειρά μυστηρίου έρχεται στο Quibi



    Η πορεία του When The Street Lights Go On ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν όταν το σενάριο των 21χρονων τότε φοιτητών στο Αμερικάνικο Ινστιτούτο Κινηματογράφου, Chris Hutton & Eddie O'Keefe (Shangri-La Suite) αγοράστηκε από την Anonymus Content με σκοπό να διασκευαστεί σε ταινία. 
    Παρότι αυτό βρέθηκε μέχρι και στην ξακουστή Black List, δεν κατάφερε να βρει την απαραίτητη χρηματοδότηση και παρέμεινε στα αζήτητα. 

    Δυο χρόνια αργότερα η Paramount TV συμφώνησε με την Anonymus για να το βάλουν μπρος ως τηλεοπτική σειρά με το Hulu να δίνει το πράσινο φως για το γύρισμα του πιλότου. 
    Δυστυχώς, πάλι η κατάσταση σκάλωσε, με το Hulu να κάνει πίσω και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά ακόμα χρόνια μέχρι να καταλήξει στην αγκάλη του νέου Quibi.

    Η ιστορία του μας πάει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη στα 1995, η ηρεμία της οποίας διαλύεται από τη δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας, με τη κοινωνία να προσπαθεί να αντεπεξέλθει στο σοκαριστικό νέο ενώ η αστυνομία αναζητά την αλήθεια.

    Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Rebecca Thomas (Limetown) και πρωταγωνιστούν οι Chosen Jacobs (Castle Rock), Sophie Thatcher (The Exorcist), Queen Latifah (Bessie), Tony Hale (Veep), Sam Strike (Nightflyers), Ben Ahlers (The Village), Julia Sarah Stone (Aftermath), Kristine Froseth (Looking for Alaska), Mark Duplass (The Morning Show) και Nnamdi Asomugha.

    Το When the Street Lights Go On θα βρίσκεται στη πλατφόρμα με το λανσάρισμά της στις 6 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: When The Street Lights Go On trailer: Ενδιαφέρουσα νέα coming-of-age σειρά μυστηρίου έρχεται στο Quibi Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top