F The Other Lamb trailer: Η Raffey Cassidy υπακούει τυφλά τον ...Μεσσία στο νέο αιρετικό δραματικό θρίλερ της IFC - FilmBoy The Other Lamb trailer: Η Raffey Cassidy υπακούει τυφλά τον ...Μεσσία στο νέο αιρετικό δραματικό θρίλερ της IFC - FilmBoy
  • Latest News

    The Other Lamb trailer: Η Raffey Cassidy υπακούει τυφλά τον ...Μεσσία στο νέο αιρετικό δραματικό θρίλερ της IFC



    Παρότι μετά τη μεγάλη του έκρηξη τη δεκαετία του '70, το είδος του cult horror έκανε συχνά πυκνά την εμφάνισή του, τα τελευταία χρόνια μοιάζει να ζει μια δεύτερη άνοιξη, με τη διεθνή συμπαραγωγή The Other Lamb να μοιάζει μια αρκετά ενδιαφέρουσα νέα προσθήκη.

    Για ολόκληρη τη ζωή της, η αίρεση μέσα στην οποία γεννήθηκε η Selah είναι ο μοναδικός κόσμος που γνωρίζει. 
    Η έφηβη κοπέλα μοιάζει κολλημένη στο χρόνο μακριά από τον πολιτισμό, ακολουθώντας πιστά έναν μυστηριώδη άνδρα που έχει ρόλο Μεσσία. 
    Αυτός ο μικρόκοσμος όμως αρχίζει να καταρρέει στα μάτια της όταν εφιαλτικά οράματα και και ανησυχητικές αλήθειες έρχονται στο φως. 
    Η Selah αρχίζει να αμφισβητεί τα πάντα στη ζωή της, ακόμα και τον Ποιμένα της...



    Το The Other Lamb είναι ουσιαστικά μια ταινία για την εφηβική επανάσταση, κρυμμένη μέσα σε ένα αλληγορικό δραματικό θρίλερ.

    Το σενάριο έχει γράψει η τηλεοπτική C.S. McMullen (Wentworth), το σκηνοθέτησε η Πολωνή Malgorzata Szumowska (Twarz) και πρωταγωνιστούν οι Raffey Cassidy (Vox Lux) και Michiel Huisman (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society).

    Το The Other Lamb θα βγει παράλληλα σε (περιορισμένη) κινηματογραφική διανομή και vod στις αρχές Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Other Lamb trailer: Η Raffey Cassidy υπακούει τυφλά τον ...Μεσσία στο νέο αιρετικό δραματικό θρίλερ της IFC Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top