F The Hater trailer: Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Corpus Christi μας βάζει στο βρώμικο κόσμο του internet trolling - FilmBoy The Hater trailer: Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Corpus Christi μας βάζει στο βρώμικο κόσμο του internet trolling - FilmBoy
  • Latest News

    The Hater trailer: Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Corpus Christi μας βάζει στο βρώμικο κόσμο του internet trolling



    Μόλις με τη τρίτη του ταινία έφτασε στη πεντάδα των Όσκαρ. 
    Παρότι μέχρι πριν ένα χρόνο λίγοι γνώριζαν το όνομά του εκτός Πολωνίας, ο Jan Komasa είναι πια ένας σκηνοθέτης που σίγουρα θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα. 
    Μόλις ένα χρόνο λοιπόν μετά το Corpus Christi έχει έτοιμη τη νέα του ταινία The Hater.



    Ήρωάς της είναι ο Tomek, ένας φοιτητής νομικής που έχει ερωτευτεί, σχεδόν παθιαστεί με την όμορφη Gabi, η οποία για κακή του τύχη είναι κόρη μιας πολύ καλής οικογένειας. 
    Για να καταφέρει να την εντυπωσιάσει πρέπει πρώτα απ' όλα να επιτύχει επαγγελματικά και δέχεται μια θέση σε μια εταιρία δημοσίως σχέσεων όπου ανακαλύπτει το ταλέντο του, να διασπείρει ψευδείς πληροφορίες με σκοπό την δυσφήμηση! 
    Ο Tomek αποδεικνύεται εξαιρετικός σε αυτή τη δουλειά, όμως με τι κόστος;

    Πρωταγωνιστούν οι Maciej Musiałowski, Vanessa Alexander, Maciej Stuhr, Agata Kulesza, Danuta Stenka και Jacek Koman, με το The Hater να βγαίνει πριν λίγες ημέρες στις πολωνικές αίθουσες και μέσα στην άνοιξη να ξαμολιέται σε παγκόσμια φεστιβάλ και αγορές.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Hater trailer: Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Corpus Christi μας βάζει στο βρώμικο κόσμο του internet trolling Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top