F The Vast of Night trailer: Κάτι παράξενο έρχεται από τον ουρανό! - FilmBoy The Vast of Night trailer: Κάτι παράξενο έρχεται από τον ουρανό! - FilmBoy
  • Latest News

    The Vast of Night trailer: Κάτι παράξενο έρχεται από τον ουρανό!


    Μπορεί στο άκουσμα του είδους της επιστημονικής φαντασίας να έρχονται στο μυαλό μας εντυπωσιακά εφέ σε big-budget περιπέτειες, όμως μέσα στα χρόνια οι νέοι δημιουργοί έχουν αποδείξει πολλάκις πως μπορούν με ελάχιστα μέσα να αξιοποιήσουν μοναδικά μια ενδιαφέρουσα sci-fi ιστορία, και αυτό μοιάζει να συμβαίνει και στη περίπτωση του The Vast of Night.

    Η ιστορία μας πάει σε μια μικρή πόλη του New Mexico στη δεκαετία του '50. 
    Εκεί μια νεαρή τηλεφωνήτρια με τη βοήθεια ενός χαρισματικού ραδιοφωνικού DJ ανακαλύπτουν μία μυστηριώδη συχνότητα που μπορεί να αλλάξει το μέλλον της πόλης του για πάντα.



    Το σενάριο είναι των James Montague & Craig W. Sanger και στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Andrew Patterson, όλοι τους πρωτοεμφανιζόμενοι. 
    Πρωταγωνιστούν οι μπορεί όχι πρωτοεμφανιζόμενοι αλλά εξίσου άγνωστοι Sierra McCormick και Jake Horowitz.

    Και έτσι από το πουθενά, με συντελεστές που... με το συμπάθιο, δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, το The Vast of Night έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Slamdance κερδίζοντας βραβείο κοινού, ακολούθησε το Toronto, το Overlook, το Edinburgh, μέχρι που βρέθηκε υποψήφιο για καλύτερο σενάριο στα Independent Spirit awards!

    Κάπως έτσι έφτασε και μέχρι την Amazon, η οποία μάλιστα θα το βγάλει σε κανονική κινηματογραφική διανομή μέσα στην άνοιξη και αργότερα θα μπει και στο Prime Video.

    Δείτε το εξαιρετικά ενδιαφέρον trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Vast of Night trailer: Κάτι παράξενο έρχεται από τον ουρανό! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top