F Our Ladies trailer: Ο σκηνοθέτης του Basic Instinct 2 μας πάει σχολική εκδρομή στο Εδιμβούργο! - FilmBoy Our Ladies trailer: Ο σκηνοθέτης του Basic Instinct 2 μας πάει σχολική εκδρομή στο Εδιμβούργο! - FilmBoy
  • Latest News

    Our Ladies trailer: Ο σκηνοθέτης του Basic Instinct 2 μας πάει σχολική εκδρομή στο Εδιμβούργο!



    Μπορεί ποτέ να μην έφτασε στη κορυφή του Hollywood όμως για περίπου μια δεκαετία ήταν ένα από τα δυνατά ονόματα του χώρου με ταινίες όπως το Memphis Belle, Rob Roy και The Jackal
    Κι ύστερα ήρθε το Basic Instinct 2 και όλα κατέρρευσαν! 
    Σίγουρα ο ίδιος δεν περίμενε πως το να αναλάβει το sequel του διάσημου ερωτικού θρίλερ θα του κατάστρεφε τη καριέρα, όμως αυτό συνέβη και ο Michael Caton-Jones στα 50 του βρέθηκε πίσω στο μηδέν. 
    Μετά από αρκετά χρόνια που ασχολήθηκε μόνο με κάποια τηλεοπτικά επεισόδια, προσφάτως προσπαθεί να κάνει restart και μετά το περσινό Asher, είναι και πάλι εδώ με κάτι τελείως διαφορετικό, τη νεανική κομεντί Our Ladies.



    Η ταινία μας πάει στα 1996 και σε μια μικρή πόλη της Σκωτίας. 
    Στο καθολικό σχολείο της περιοχής φοιτούν οι φίλες Orla, Finnoula, Manda, Kay, Chell και Kylah, με τη συμμετοχή τους στη σχολική χορωδία να τους δίνει την ευκαιρία να πάνε για πρώτη φορά στη μεγάλη πόλη, στο Εδιμβούργο και δε πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη ζώντας κάθε στιγμή αυτής της μεγάλης περιπέτειας.

    Το σενάριο έγραψε ο ίδιος βασισμένος στο ομότιτλο βιβλίο του Alan Warner και πρωταγωνιστούν οι νεαρές Eve Austin, Tallulah Greive, Abigail Lawrie, Sally Messham, Rona Morison, Marli Siu με την Kate Dickie (The Witch) να υποδύεται την άτυχη καθηγήτρια που τις συνοδεύει.

    To Our Ladies προβλήθηκε στα φεστιβάλ του Λονδίνο και της Γλασκόβης όπου πήρε εξαιρετικές κριτικές και τον Σεπτέμβριο θα βγει στις αίθουσες. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Our Ladies trailer: Ο σκηνοθέτης του Basic Instinct 2 μας πάει σχολική εκδρομή στο Εδιμβούργο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top