F Endings, Beginnings trailer: Η Shailene Woodley τραγουδάει το "μια γυναίκα, δύο άνδρες" στους Sebastian Stan & Jamie Dornan! - FilmBoy Endings, Beginnings trailer: Η Shailene Woodley τραγουδάει το "μια γυναίκα, δύο άνδρες" στους Sebastian Stan & Jamie Dornan! - FilmBoy
  • Latest News

    Endings, Beginnings trailer: Η Shailene Woodley τραγουδάει το "μια γυναίκα, δύο άνδρες" στους Sebastian Stan & Jamie Dornan!


    Η αποτυχία του Allegiant εκτός ότι άφησε τη σειρά στη μέση, έβαλε και ένα απότομο φρένο στη καριέρα της Shailene Woodley, με την ηθοποιό τα τελευταία χρόνια να προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματά της με συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και "μικρές" ταινίες, όπως το Endings, Beginnings.

    Εδώ υποδύεται την Daphne, μιας γυναίκα στα 30 της που μετά από ένα σκληρό χωρισμό, νοιώθει πελαγωμένη. 
    Μέχρι να έρθει στα ίσια της, φιλοξενείται στης αδερφής της, όπου γίνεται μάρτυρας των συχνών καυγάδων της με τον σύζυγό της, κάνοντάς την να αμφιβάλλει ακόμα περισσότερο για τον έρωτα. 
    Μέχρι που σε ένα πάρτι γνωρίζει σχεδόν ταυτόχρονα τον Frank και τον Jack. 
    Ο πρώτος είναι ανεξάρτητος, περιπετειώδης, ένα "κακό παιδί", ενώ ο δεύτερος σοβαρός, έξυπνος και ευαίσθητος. 
    Ανίκανη να διαλέξει, συνεχίζει τη σχέση και με τους δύο μέχρι που η μοίρα παίρνει τα ηνία και δίνει την απάντηση...



    Ο Drake Doremus (Zoe) είναι ένας δημιουργός που εδώ και μια δεκαετία προσπαθεί να μας πείσει ότι μπορεί, όμως πάντα κάτι πάει στραβά. 
    Στη περίπτωση του Endings, Beginnings δυστυχώς ούτε καν το premise δεν προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον και αν συνεχίσει έτσι, η στιγμή που θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί του δεν αργεί.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Sebastian Stan (Destroyer), Jamie Dornan (Robin Hood) και Matthew Gray Gubler (Criminal Minds).

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto όπου πέρασε απαρατήρητη, με αποτέλεσμα η Samuel Goldwyn Films που πήρε τα δικαιώματα διανομής να τη βγάλει απευθείας σε digital υπηρεσίες. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Endings, Beginnings trailer: Η Shailene Woodley τραγουδάει το "μια γυναίκα, δύο άνδρες" στους Sebastian Stan & Jamie Dornan! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top