F Φrankenstein trailer: Ο Κώστας Ζαπας παρουσιάζει μια πρωτότυπη εκδοχή της κλασσικής ιστορίας σαν... graphic novel! - FilmBoy Φrankenstein trailer: Ο Κώστας Ζαπας παρουσιάζει μια πρωτότυπη εκδοχή της κλασσικής ιστορίας σαν... graphic novel! - FilmBoy
  • Latest News

    Φrankenstein trailer: Ο Κώστας Ζαπας παρουσιάζει μια πρωτότυπη εκδοχή της κλασσικής ιστορίας σαν... graphic novel!


    Ο σκηνοθέτης των Αγάπη, Αγάπη, Αγάπη, Η Ανταρσία της κόκκινης Μαρίας και Μικρές Ελευθερίες, Κώστας Ζάπας παρουσιάζει τη νέα του ταινία Φrankenstein.

    Ένα δραματικό θρίλερ σαν graphic novel με γοτθικά στοιχεία, animation και έφηβους πρωταγωνιστές σε σκηνοθεσία. 
    Μια μοναδική ματιά στην κλασσική ιστορία που επανεισαγάγει τους διάσημους χαρακτήρες του γοτθικού, ρομαντικού μπεστ σέλερ για μια ολόκληρη νέα γενιά θεατών.

    Βασισμένο στο μυθιστόρημα της Μαίρη ΣέλλεϋFrankenstein” αλλά και στο μυθιστόρημα του Κώστα ΖάπαFrankenstein REC”, το Φrankenstein είναι μια διεθνής συμπαραγωγή της Net Films σε συνεργασία με την Dreamfilms Gmbh και την Asgard International, σε παραγωγή του Γρηγόρη Αθανασίου με executive producers τον Αμερικάνο σταρ Louis Mandylor και τον Γερμανό παραγωγό Willi Kamarad.

    Πρωταγωνιστούν οι Έλλη Τσιτσιπά, Αντώνης Γκορίτσας, Δήμητρα Χατούπη, Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νικολίτσα Ντρίζη, ενώ guest εμφάνιση κάνει και ο Louis Mandylor.

    Δείτε το trailer...




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Φrankenstein trailer: Ο Κώστας Ζαπας παρουσιάζει μια πρωτότυπη εκδοχή της κλασσικής ιστορίας σαν... graphic novel! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top