F Los Lobos trailer: Συγκίνηση και σκληρός ρεαλισμός στο μεξικάνικο δράμα του Samuel Kishi - FilmBoy Los Lobos trailer: Συγκίνηση και σκληρός ρεαλισμός στο μεξικάνικο δράμα του Samuel Kishi - FilmBoy
  • Latest News

    Los Lobos trailer: Συγκίνηση και σκληρός ρεαλισμός στο μεξικάνικο δράμα του Samuel Kishi



    Στη δημοσιότητα έδωσε η FiGa Films το trailer της νέας ταινίας του Samuel Kishi, Los Lobos.

    Η ιστορία μας συστήνει την μεξικάνα Lucía που έχει μεταναστεύσει στις ΗΠΑ και ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα με τα δυο μικρά της αγόρια, τον 8χρονο Max και τον 5χρονο Leo. 
    Η ζωή δύσκολη για όλους, με τη μητέρα να αναγκάζεται να λείπει σχεδόν όλη μέρα για να βγάζει τα προς το ζην, αφήνοντας τα δύο μικρά παιδιά μόνα μέσα στο σπίτι να την περιμένουν, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα μπορέσει να τους πάει... στην Disney, αναγκάζοντάς τα παράλληλα να μεγαλώσουν πριν της ώρας τους.

    Με τη πρώτη του ταινία Somos Mari Pepa, ο Kishi βρέθηκε υποψήφιος για 4 Ariel Award (τα μεξικάνικα Όσκαρ) και με το Los Lobos δείχνει πως μάλλον δεν ήταν ένα ακόμα πυροτέχνημα. 
    Η ταινία έχει ήδη προβληθεί σε αρκετά φεστιβάλ μεταξύ των οποίων και στο Busan, ενώ στη πρόσφατη Berlinale απέσπασε τα βραβεία Generation Kplus - International Jury και Peace Film Award.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Los Lobos trailer: Συγκίνηση και σκληρός ρεαλισμός στο μεξικάνικο δράμα του Samuel Kishi Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top