F The Two Popes trailer: Ο Anthony Hopkins χρίζει τον Jonathan Pryce ως διάδοχό του στον παπικό θρόνο - FilmBoy The Two Popes trailer: Ο Anthony Hopkins χρίζει τον Jonathan Pryce ως διάδοχό του στον παπικό θρόνο - FilmBoy
  • Latest News

    The Two Popes trailer: Ο Anthony Hopkins χρίζει τον Jonathan Pryce ως διάδοχό του στον παπικό θρόνο


    Το 360 μπορεί να μην ήταν μια ταινία ανάλογη των ικανοτήτων του, όμως σίγουρα δεν ήταν και μια που πιστεύαμε πως η αποτυχία της θα μπορούσε να κρατήσει έναν σκηνοθέτη σαν τον Fernando Meirelles (Cidade de Deus, The Constant Gardener) για οχτώ και πλέον χρόνια μακριά από τον κινηματογράφο. 
    Φαίνεται όμως πως η περίοδος αποχής έληξε, με τον Βραζιλιάνο σκηνοθέτη να επιστρέφει.

    Το The Two Popes μας πηγαίνει στα 2012, όταν ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄ σκεφτόταν πολύ σοβαρά να παραιτηθεί του αξιώματός του, επισήμως λόγω προβλημάτων υγείας, ανεπισήμως γιατί δεν μπορούσε να υποστεί άλλο σκάνδαλο, και προσπαθούσε να βρει κοινό έδαφος με τον φιλελεύθερο Καρδινάλιο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο ώστε να είναι ο διάδοχός του.

    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο θεατρικό του Anthony McCarten (Darkest Hour), ο οποίος έγραψε και το σενάριο της ταινίας, με πρωταγωνιστές τους Anthony Hopkins (Noah) και Jonathan Pryce (The Wife).

    Το The Two Popes είναι μια παραγωγή του Netflix, ωστόσο σε κάποιες χώρες θα βγει και σε περιορισμένη διανομή στις αίθουσες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. 

    Πιο συγκεκριμένα, η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 12 Δεκεμβρίου και μια εβδομάδα αργότερα, στις 20 Δεκεμβρίου θα ανέβει και στη πλατφόρμα.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Two Popes trailer: Ο Anthony Hopkins χρίζει τον Jonathan Pryce ως διάδοχό του στον παπικό θρόνο Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top